Video Nikah + Malam Berinai + Majlis Resepsi

Assalamualaikum..

Sebelum tido ni, just nak update video sekitar ketiga-tiga majlis yuyu iaitu majlis nikah, majlis malam berinai dan majlis resepsi.

Sebenarnya nak publish ketiga-tiga video tapi, setiap video tu mengambil masa paling sekejap setengah jam. So, macam agak lama pulak kan. takot korang bosan pulak layan video yang lama. So, yuyu share satu video tapi merangkumi kesemua sekali majlis.

Dalam video ni, sedikit sebanyak menceritakan bagaimana pertemuan antara yuyu dan suami dan bagaimana kami kenal antara satu sama lain..

Thanks a lot to videographer kami Photophysic Production atas video moment yang sangat romantik dan cantik! Enjoy it!!


 

Sekian dari yuyu dan suami.. :)

 

12 ulasan:

Fienazzuki berkata...

salah seorang pembaca setia!
Hehehhe
Kite pun suke pink jugak!!
Cantik sngt!
Buat kite rasa nak kahwin cepat2!

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yangg, ohh so sweet! rindunya diaaaa :)

tenku butang berkata...

done follow sini no. 1774
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

E'in berkata...

sweet... :)

Liza Licha berkata...

congrats.. sweet sangat :)

hainom OKje berkata...

Wedding zaman sekarang ni semua ada kan Yuyu

Ahlam Miera Amirul Shafie berkata...

moga kekal sepanjang hayat... nice video! :)

Cutella berkata...

Hi blog hopping here! congrats!

Budu Bilis berkata...

http://2.bp.blogspot.com/-wmAHIosCY7A/UnOMvdmnk4I/AAAAAAAAAlA/xwK5sMF9qH0/s400/gaa.png

fyra berkata...

cantik n sweet.. suka tgkkkk :D

Liza Licha berkata...

wahh.. romantik. hehe.. semoga kekal ye

Anisah Hamran berkata...

Assalam...sy nk tanya..awk nikah di masjid jamek kg pasir putih atau masjid jamek yg dekat tmn layang-layang tu ye?
Kat masjid ada dewan utk buat majlis mkn² x?

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol