We are Married!!!

Assalamualaikum... :)

Lamanya tak tulis entry yang baru untuk blog pink ni.. Baru sekarang jari ni tergerak untuk menaip keyboard lappy ni.. Hurmmm.. Dan ini adalah entry pertama yang yuyu tulis sebagai Puan Yuyu.. Oh! Status bertukar sudaaaa... Huehuehueee... 

Alhamdulillah syukur!! Dengan sekali lafaz..



We are married on 25 January 2013..

Thanks god.. Perasaan?? Hanya Tuhan saja yang tahu betapa gembiranya hati ni.. :) Terasa macam baru dilahirkan kat dunia.. 

Sekarang ni tengah tunggu full pic dari OP.. gambar kat atas ni pon copy dari orang.. Bila dah complete, yuyu akan update dari A-Z okey.. Now, ini yang mampu yuyu update..  Stay Tune!!
Bye!!


23 ulasan:

Miss Sue berkata...

congrates ! :)

mirza syazwina berkata...

Taniah!
sangat comel dan serasi♥

Hanna Nabiella berkata...

wahh! thniah Puan.yuyu! huhu, May ALLAH bless u and him . ^^

ishy77 berkata...

Tahniah,Alhamdulillah.Semoga Bahagia hingga ke syurga..aamiin

mieza berkata...

yuyu, status kt official owner sblah tu kne tukar laa nmpaknye..
no more engaged..
married already. haa

Delimasari berkata...

tahniah YUYU

IBTISAM HASHIM berkata...

ololoh .. sweet jee .. tahniah ye kak .. :) semoga menjadi isteri yang solehah . aminnn :)

Qashmere berkata...

tahniah

D i n berkata...

tahniah :D

Maru Maru :3 berkata...

Tahniah! Moga bahagia hingga ke jannah! :D So, sekarang dijah kene panggil 'makcik' la pulak ye ? Hehe :)

lynndamya berkata...

wahhh dah khawin ye??? congratez yuyu ! hihi sy tumpang gembira, semoga berbahagia selalu ya, amin~~ :D

Sheqynne Hotloverzs berkata...

tahniah .. selamat pengantin baru :)

sHiMi sHinHae~ berkata...

tahniah ! :)

Cik Wieda berkata...

congrats !

✿A I N A A✿ berkata...

Alhamdulillah.. tahniah ye kak.. seronoknyaaa dah berumah tangga.... teringin nk kahwin juga... huuuu

Fienazzuki berkata...

Lama tak jenguk
Tahniah!!!

eyqkagurl berkata...

tahniah.. nice wedding dress.. everything it's beautiful.. <3 hope awk bahagia always k..

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum awak. yeayy dah berjaya update entri hihihi. welcome to wifey club :)

Fara Fiza berkata...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Norliza Aminuddin berkata...

salam perkenalan.. tahniah dear..

Liza Licha berkata...

congrats dear :) semoga berkekalan

najiah shaharain berkata...

tahniah smg bhgia hingga ke syurga

Mas Zull berkata...

assalamualaikum yuyu...tahniah2 yer..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol