Update the last HB for this month!

Assalamualaikum.. 

HB lagi.. HB lagi.. kali ni nak update HB yang kawan yuyu sendiri order untuk Majlis Bertandang dia bulan 2 nanti..

Theme: Pink + Purple..



Just nak inform yang yuyu dah closed order tau.. Ini adalah HB terakhir yang yuyu post.. Yuyu akan cuti dari amek tempahan selama sebulan.. Dan akan open order semula pada Februari 2013.. Insyaallah.. 

6 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yuyu, sekarang adalah masa utk buat wedding sndri. pastu honeymoon. hehe barulah boleh kerja balik :)

Siti Rohaida Yusof berkata...

singgah sini...
Nak dapat tudung yang cantik lagi gorgeous
Meh Join GA Nie
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/01/hijab-and-such-iconic-year-giveaway.html

✿A I N A A✿ berkata...

rasa nak tempah je juga.. tapi nak tempah buat perhiasan bilik, bukan untuk wedding ke apa.. comel sgt!!!!

boni kacak berkata...

wah...cantiklah yuyu.. comel sangat

Mas Zull berkata...

assalamualaikum yuyu...cantik nyer...:)

PUNK GOES POP berkata...

wow cantik.. buat sendiri ke ?

Tips Hilangkan Perut Buncit | Tips Cantikkan Perut | Senaman Untuk Perut Yang Cantik Klik Sini !

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol