HB Nikah & Resepsi

Assalamualaikum :)

Kembali mood-mood happy nak kahwin ni.. Before-before ni, banyak entry2 yuyu post pasal HB yang yuyu buat utk kawan-kawan dan juga customer.. Haaa kali ni nak post entry untuk HB diri sendiri pulak.. Weee.... 

Ini HB nikah yuyu.. Material from Fabric. Disebabkan untuk nikah theme colour adalah putih so, yuyu decide for my hb ni urmm rainbow colour. Nak buat selain dari warna pink.. (erkk tp ada jugak terselit pink colour kat situ.. ihik..)

Hand Bouquet untuk Majlis Nikah.

...........................................................................................................


Ni pulak HB resepsi yuyu. Untuk majlis resepsi, yuyu memang nak kan HB dari material Felt. sebab comel!! cute!! Theme colour for my reception nanti ialah White, Pink & Turqoise Green.. So, pink colour haruslah ada.. :)




What do you think??? OK tak...

9 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum my dear yuyu, patutlah hilang kat twitter tadi. update blog rupanya. hehe. cantik gila sayang! kalau nikah outfit warna putih, harus hb tu warna terang/ rainbow! mmg awesome je. hihi

Budakkacamata berkata...

kak yuyu tumpang tanye HB tu ape ?

Yuliana Wahit berkata...

HB tu handbouquet/bunga tangan..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum yuyu...cantik2 la...:)

✿A I N A A✿ berkata...

comelnyaaaa... x sabar nak tangok kak yuyu kahwin.. mesti bertambah2 comel dengan adanya HB

Emas Putih berkata...

yang ke-2 cantik hehe

Syuhada Nasya berkata...

cantik .. comel jee :)

boni kacak berkata...

wah..cantik lah yuyu.hehehe.puas hati jugak kalau buat sendiri kan?

Sya Mimie berkata...

cantiknyaa.. :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol