Sayeshukepink Dot Com in REMAJA NOVEMBER 2012

Assalamualaikum.. :)

Really?? macam percaya tak percaya.. macam ye tak ye.. macam mimpi pon ada.. dah sepak menampor banyak kali pipi ni ..owhh.. ini kenyataan.. :P

Pagi-pagi dah dikejutkan dengan news ni.. yuyu dapat tau dari rakan blogger jugak.. 

Apa lagi.. terus call tunang mintak tolong dia belikan magazine Remaja. dapat je terus belek2 cari betul ke blog aku ni masuk REMAJA.. still cam caya tak caya lagi nih!


COVER : HERO REMAJA
EDISI NOVEMBER 2012



Ihik!! senyum sampai ketelinga bila baca ni.. "COMEL SI YULIANA WAHIT" yeahh.. memang comel sangat-sangat.. Entry yang dipaparkan pulak adalah entry pasal Diy Veil Nikah tu.. Uii.. siap ada markah lagi tuh.. hehe.. tak pelah.. walaupun hanya dpt 3.5/5.. tapi, bersyukur!!! 

Thank you pada REMAJA sebab sudi selitkan blog naif ni dalam ruangan blogspot. Tahniah jugak pada 3 blogger yang bertuah direview jugak dalam ruangan blogspot. Jom kita terjah diorang jugak!! sini..sini.. evangelistanil.blogspot.comhairul-hasraf.blogspot.comlisaafha.blogspot.com

Eh..eh..eh.. korang dah beli belom?? haaa.. cepat gi beli.. hehehe..
REMAJA EDISI NOVEMBER 2012!!

66 ulasan:

Bro Framestone berkata...

Wah.. untung dia.....

Bro takat muka je masuk majalah... Blog tak masuk pun...

Cer usha entry terbaru bro :)

Mimie Najib berkata...

tahniah..bestnya.. :)

u.m.i.e berkata...

tahniah :)

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yuyu.
taniah sebab berjaya dapat review! hihihhi pasni meletop lah yuyu :)

Mila Ahmad berkata...

untung yuyu, mila nak jugak huhu...

Farah berkata...

Tahniah ye :)

Wan Widget berkata...

http://wanwidget.com/

tahniahhhh

Nor Salmi berkata...

Tahniah Yuyu..

cikji berkata...

bestnya,congratss

Miss Sue berkata...

tahniah akak ! :D .. semoga terus success dalam dunia blogging tau ! :D

boni kacak berkata...

tahniah yuyu..nampaknya dah semakin maju blog ni.hehehe..keep it up ye yuyu.. semoga terus berjaya..amin..

Sheqynne Hotloverzs berkata...

tahniah akak :)

Selendang cinta berkata...

Tahniah Yuyu..baru bace kt REMAJA, trus terjah n singgah jap blog Yuyu..Trus reg jadi follower..hehe..:)

hananhadila berkata...

wah !! tahniaahhh sangat !

amirini berkata...

Assalamualaikum...

Tahniah diatas pilihan ini... Semoga ia akan menjadi sumber inspirasi kepada saya dan orang baru dalam blog ni...

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wah wah!!! tahniah sis.. blog sis memang sangat cantik pun.. tahniah.... hehehe

Ima Salsuzaima berkata...

waa..best2..leh jadi artis blogger l pasni.hehe.congrate..:)

Azlan Strider berkata...

tahniah..hehehe

Regards,
-Strider-

evangelistaNiL berkata...

taniah akak !!

faY berkata...

tahniah! keep it up ur gud job.

love ur belog!

Nick Nashram berkata...

wah..blog cik yuyu masuk dalam majalah..macam artis pulak rasanye :)

Ammelia Yusoff berkata...

tahniah tau akak :)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

Tahniahhhhhhh ;)

permatabiru berkata...

bestnya makin bertambah followers la nanti..hehe

Noraqilah Johari berkata...

wah..tahniah yuyu =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/10/ada-apa-dengan-senyum.html

Noraqilah Johari berkata...

wah..tahniah yuyu =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/10/ada-apa-dengan-senyum.html

Noraqilah Johari berkata...

wah..tahniah yuyu =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/10/ada-apa-dengan-senyum.html

Noraqilah Johari berkata...

wah..tahniah yuyu =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/2012/10/ada-apa-dengan-senyum.html

aniqbukhary berkata...

Untung laa... hehe

Kak Mahh berkata...

Tahniah....mesti ramai minta autograf.

♥nrina♥ berkata...

tahniah..mmg comel..

salam ziarah ye..

Nory Zoulkefle berkata...

fofularrr..

salam kenal..

Cho Zila berkata...

tahniah.. tahniah .... teruskan berblog...

zila manaf berkata...

wahhhh bestnyee tahniah,,,

oyye_gibbous91 berkata...

tahniah
oyye pon support blog nie~

Miss Zahirah berkata...

tahniah.. ;)
time kasih sudi berkunjung ke blog sya..
follow u too... ;)

maszull berkata...

assalamualaikum yuliana...tahniah2 yer semakin popular ni ...:)

hnahdy berkata...

tahniah. tumpang gembira :)

محمد رازيق berkata...

wah. tahniah yuyu. segan lak nak singgah sini. salam kenal yuyu.
jmput bc: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

wisata bakti alam berkata...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

KY berkata...

uuu...bestnya, dihargai.. good luck ye

KY terjah dr blog nick

Hanif Idrus berkata...

Tahniah yek...
Salam kenal !!!

Hanif Idrus berkata...

Anda didalam bloglist saya..
Lihat abjab untuk melihat senarai bloglist..
Every week akan saya jenguk asalkan updated blog..hehehehe
Memang wajib saya letak semua follower dalam bloglist ..sebab tak mahu sekadar follow..kikiki
http://aslindamyblog.blogspot.com/

Nick Nashram berkata...

lupa lak cik yuyu pun org johor..johor belah mana eh..saya kerja kat muar ni. cuti sek pun tak balik lagi.

Nick Nashram berkata...

aritu masa mula2 daftar mmg kena mgajar kat pasir gudang..masa sesi taklimat kat ppd kena tuko p muar pulak..cuti tak blk kelantan lg..rasa cam best pulak duk kat sini..huhu

Rozita berkata...

dik..dah singgah..tahniah! johor kat mana? mana tau kawen esok boleh gi.. done follow ok!

♥ Miss Hearty ♥ berkata...

wahhh..tahniah tahniah :)

Mr. Doctor berkata...

Tahniah tahniah.. Woh retis ni.. Mintak sain boleh.. Haha.. Apa tips nak masuk megazine.. Nak jugak.. Ekekek

Dhia Dirham berkata...

Gelemer... hihi

Dkna Abza berkata...

wah! bestnya dapat masuk remaja..huhuu..mohon editor masukkan blog dkna skali hehee :p

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ berkata...

Woooww... tahniah kak.. memang comey pun belog nie..suke sangat :D

nurul cHempaka berkata...

wah!best nya masuk remaja gitue~

Fariz Reza berkata...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1577 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

❤farahin izzati❤ berkata...

wahh, tahniah, ^^y blogger JB upenyer..

E'in berkata...

wahhhhh... untungnye die... :)

AHMAD AFIQ berkata...

tahniah. jeles ni

hnahdy berkata...

tahniah.. suka la tu.hehe

Ernie Widhyharti berkata...

wah, bestnya dapat masuk majalah! tahniah! keep it up! :)

http://cikewi.blogspot.com/2012/11/skin-care-tahan-paling-lama.html

Izzah Azizah berkata...

jeles nyer saya !! tahniah yer :D

boni kacak berkata...

wah..pewwittt.. tahniah!! hehehe.. semoga lepas ni akan lebih bersemangat nak berblog tau awak..hehehe

wisata bakti alam berkata...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

SURIA AMANDA berkata...

glamour la yuyu after this...

D i n berkata...

wahh tahniah untungnye hehe :D

sendiri berkata...

power..:)

Yen berkata...

wah tahniah.. cik yuyu..

Angel Love Soldier berkata...

Tahniah akak..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol