Fabric & Felt Flowers Hand Bouquet for engagement, wedding n nikah...

Assalamualaikum... 
Entry kali ni special sangat untuk sume bloggers  yang kiut miut ni...
and very special also for anybody yang bakal melangsungkan hari2 yang bahagia like engagement, wedding and nikah...
bile majlis bahagia u all sume mesti nak ade hand bouquet yang cantik kan??
of course lah.. sekarang sume pakai hand bouquet..
hand bouquet korang mesti nak lain daripada yang lain kan??
so.. nak x hand bouquet korang mcm ni?






haaaaa cantik x??? 

so.. kalau berminat.. sila email yuyu kat diva_yuyu@yahoo.com
atau pun boleh sms 012-7111497

* warna boleh direquest 
* harga bergantung pada berapa jenis warna yang anda request..

babay!!

7 ulasan:

hana berkata...

cantik2..
tp x tau bile nak kawen..
hihiih

ILA SYAMILA ♥♥ berkata...

alaa kite suka gila bunga felt tuuuu. nakk :D

cik yuyu berkata...

ila syamila: meyh lah order....

Zila Zainal berkata...

Cantik sangat!

Btw, you've been followed! :

fashionista berkata...

kretif! :D

cik a'an thanx to readers :) berkata...

yuyu...de tuto tuk bunga yg besar2 tu tak?hehehhe

cik yuyu berkata...

cik a'an: yang fabric tu ke??

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol