TQ Ben Ashaari...

hari ini adalah hari arie yang sangat membosankan disebabkan x de keje... jadi macam biaselah keje yang selalu yuyu buat untuk menghilangkan borink yuyu ni adalah.... BLOGWALKING!!! hahahaha i love blogwalking okeyh... sebab yuyu suke tgk blog orang yang warne warni mcm hari raya.. seronok.. sebab dari situ jugaklah yuyu dapat meningkatkan penulisan blog yuyu nie.. kan..kan..kan.. yelah.. kalau x mcm tu.. mcm mane nk dapat ilmu pengetahuan pasal blog nie..



Antara yang yuyu selalu tgk blog ni kan.. mestilah otai2 bloggers kite.. macam Ben AshaariIrine NadiaAyunCik EpalFatin Liyana dan banyak lagi sebenarnye... Sangat best ok reading blog diowg.. Jeles tau ngn diowg.. Yelah Blogger otai.. ramai je yang view tiap hari.. yuyu nk jadi mcm diowg.. dapat bagi sesuatu yang berguna pada sume bloggers.. x pe... insyaallah yuyu.. berkat usaha dan doa... mesti dapat jadi macam diowg.. hehehe.. (sedapkan hati sendiri...)



Ape yuyu bebel ni.. actually bende lain sebenarnye nak diceritakan.. tapi sebelum tu nape ngn tajuk entry yuyu  ni?? abg ben ade bagi ape2 ke kat yuyu?? kalau ye ape die?? (hahahaha... yuyu jgn perasan lah yang abg ben tu nk bg ko ape2 k.. ko bukannye sape pon.. bukannye artis ke ape ke.....) ermmmm cedey... touching2!!!




x delah... yuyu berterima kasih dekat abg ben sebab yuyu ukak blog yuyu je.. tibe2.. tuppppp!!!! Abg Ben follow blog sayelah!!! Yahhhuuuu!!! saya suka!! saya suka!! Terima Kasih abg ben.... sebab follow blog yuyu yang x lawa ni... abg ben mmg sporting dan x sombong sbb sanggup follow blogger lain.. hehehe.. yelah.. raja blogger yang follow.. mestilah kite bangga dan suke... tapi... aku x kesah kalau korang kate aku ni over just sbb bnde ni ( ben dah follow blog aku lame dah x kecoh pon mcm kau!!).. and aku x kesah yang korang nk ckp aku ni kecoh sgt smpi nk post2 kt blog.. Ape aku dulikkk!!! hahahaha...  Tapi kan abg ben.. yuyu teringin sgt blog yuyu jadi blog pilihan abg ben.. hahah.. tapi itu x kan mungkin.. prasaaan sudaaa...



TQ again for abg ben.. I'm very appreciate it!!! Babay!!


OPPPSSS!!! JANGAN LUPE KOMEN SKALI TAU!!

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh.. TQ

2 ulasan:

hudahassan berkata...

Tahniahhhh lah yuyu . kawan2(miza n uu) ak mang teror2 . a jek trkialkial ag . hahah

cik yuyu berkata...

huda hassan: miza nye blog ape??

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol