Expo at PERSADA JOHOR

hari ini sempena hari jumaat..
dan sudah tentu ramai perempuan yang suke sebab boleh rehat lame... kan kan kan??
boley shopping2.. dan kebetulan arie ini ade expo homefair kat persada johor.. 
dah alang office sblh ngn persada..
so.. yuyu dan dak office pon bercadang pegi expo tu..
.
.
.
.
.
.
sampai sane.. ingatkan expo nye best... banyak pilihan macam home fair yang banyak tu..
tapi.. tgk mcm sedih je.. menyesal pon ade gak gi sane..
yelah.. yang adenye jualan rumah, dapur , sofa and nth pape tu..
yuyu yang belom kawen ni tak tau nk wat ape.. x kan nk ebeli rumah kot..
belum saatnye..
lau nak beli pon kene tunggu cik abangnye dulu..
.
.
.
.
.
.
.
pape pon.. x best lah gi expo tu..
nasib baik lah dekat je.. lau jauh.. huh!!!!

OPPPSSS!!! JANGAN LUPE KOMEN SKALI TAU!!

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh.. TQ

1 ulasan:

hudahassan ^^ berkata...

ouh . ingatkan borong brg kahwen td . hehe :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol