prep : baju nikah

Assalamualaikum..
hari ni nak update pasal baju nikah..
baju nikah actually dh ade yang berkenan dihati...
kakak yuyu yang suggestkan kat yuyu tok wat baju nikah..
yuyu mmg sangat2 berkenan and nekad x nak tukar pape design..
muktamad dengan design tu..
nak tengok x baju nye mcm mane..




sory lah dear... 
quality gambar sgt trok sebab gune fon kamera and amek gmbr dari majalah pengantin..
tapi sape yang pernah tgk mungkin tau kot..
tapi baju die mmg cantik and simple..
baju ni adalah ilham dari koleksi Ryn's Avenue
and yuyu dh bincang ngn bridal yang yuyu nak buat baju ni..
pihak bridal tu say yes... so.. harap2 x de halangan lah semasa proses untuj menyiapkan baju ni..
and kite tgk lah nnt mase wedding hasil baju tu ok..



1 ulasan:

azam berkata...

cantik.....not bad.....tapi pink kureng skit...hehehe

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol