June's coming soon....

Sekejap je kan dah akhir bulan 5.. dah nak masok bulan 6 dah.. itulah masa.. cepat sangat berputar.. walaupun kite kira2 hari mcm lama.. pejam celik, pejam celik dah tgh tahun.. yang best nye.. lagi sebulan nak pose.. pasue RAYA!!!! hiiiii... tapi, kepala ni agak kusut jugaklah sbb start tahun ni dh start kene bagi duit raya kat anak2 buah sume.. haissshhh!! cukup ke x lah aku nk bg duit raya kat diowg ni.. agak2 sorang seringgit ckup x??? (kedekut punye makcu..)


Next month ni nth kenapa mcm kusut sangat pale ni.. mcm banyak sangat bende yang dipikir.. mgkin pikir duit kot... (dan slh satu sebabnye nak kawen..)  tp, tengah cuba untuk tenangkan hati dan tidak memikirkan sangat.. sbb yuyu sentiasa ingat ayah yuyu pesan.. Apabila seorang anak itu sentiasa dekat dengan ibubapa dan keluarga.. Insyaallah rezeki x kan putus.. Walaupun cukup2 tp nnt ade je rezeki yang dtg... Insyalah.. Mudah-mudahan..


Rase x sabar nak menanti kehadiran bulan June.. Walaupun esok dah bulan June.. Tp mcm lmbt je rasenye.. Tetibe mcm banyak agenda2 plak untuk bulan June ni...  WINK!!


03 June 2012 
my lovely Akma nak tunang aka my besan.. (ohh i'm so happy and excited sangat) HB yang die tempah pon dh siap.. Tak sabar nk tunggu tarikh ni.. disebabkan yuyu ni orang kuat die jadi pagi2 dh nak kene gerak to Mersing coz kene sampai awal... kalau x bising itu minah... of course lah pegi ngan tunang tersayang... ngeee..


09 & 10 June 2012
KURSUS KAHWIN - dah booking hari tu on the date... Yuyu booking kt internet je.. Oleh sebab yuyu tinggal kat pasir gudang, so, carik place tok kursus kahwin dekat2 ngn umah je ler kat Hotel Selesa Pasir Gudang. tapi sedih, sebab yuyu x gi kursus ngn tunang.. Tunang dah ambik kurus dah dengan kawan2 die dulu.. So yuyu amek ngn kawan2 jerp.. tp, lagi best kalau gi ngan pasangan kan?? baru rasa feel nk kawen tu lg kuat.. heeee....


14 June 2012
My Birthday - untuk pengetahuan semua, saya puny DOB pd 14 June.. nak menunggu tarikh ni lagi x sabar.. So, sangat dialu-alukan sekiranya anda semua berbesar hati nak bagi saya hadiah! (prasan lebih!!!) to my beloved fiance.. u nk bg i ape?? x payah susah2 sangat.. just cukup belikan i rumah... hiiiii.....


21 June 2012
My parents nak gi umrah... Alhamdulillah... mudah2han semuanya berjalan lancar sepanjang parents kt sane.. oleh sebab tunggu panggilan HAJI x dpt2.. So, parents plan gi umrah dulu.. At least, serba sikit tau ape nak buat kt sane kan.. Doakan my parents sentisa sihat dan dipermudahkan semuanya.. So, yuyu mesti apply cuti awal2 ni nk hantar gi airport.. KLIA plak tu..  Insyaallah.. niat yang baik.. Allah permudahkan semuanya.. AMINNN!!


rasenye itulah agenda2 untuk bulan JUNE buat mase sekarang ni... Semoga bulan June yang akan datang x lama lg ni menjadi bulan yang sangat bermakna bagi yuyu.. Wink!!! Bye..


Love,
YULIANA WAHIT


1 ulasan:

Nur Izzah Zaty berkata...

woh yuyu !!
happy JUNE days ! :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol