Peplum Maxi Skirt from By YULIANAWAHIT!

Assalamualaikum..

Ada yang tegur, kenapa yuyu sekarang dah jarang update blog. tau tak apa perasaan yuyu? Sangat terharu dan tak sangka ada jugak yang care about me and this blog! Thanks dear.. Ada 3 sebab kenapa yuyu jarang update. Pertama, sebab yuyu dah kahwin. Kedua, sebab yuyu lebih fokus pada bisnes. Dan ketiga, sebab yuyu dah kerja sekarang ni. itu sebab lah jadi macam ni. Huehuehue.. Dan malam ni, yuyu update satu entry. Entry ni khas untuk semua yang sedang baca blog ni. :)

Okey! Yuyu nak inform yang By YULIANAWAHIT sekarang dah keluarkan produk baru. Iaitu Peplum Maxi Skirt! Jom yuyu ceritakan apa yang bestnya Peplum Maxi Skirt yang yuyu keluarkan ni.


Apa yang bestnya Peplum Maxi Skirt from By YULIANAWAHIT?

  • Yuyu reka khas untuk para remaja dan wanita diluar sana yang sukakan fesyen.
  • Skirt ini sangat-sangat trendy dan fashionasita sebab tengah hot sekarang ni.
  • CUSTOM MADE
  • Material yang yuyu gunakan adalah daripada JERSEY. Ringan, tidak panas dan selesa dipakai.
  • Dijahit dengan kemas dan nampak cantik.
  • Available size dari S hinggalah ke 2XL!!! (Best kan??)
Dan, yang tambah bestnya lagi, 

"Order With Your Own Size!!"


Yuyu jugak ambil order untuk Peplum Maxi Skirt ni dengan size you all sendiri. U all bagi size, then we made for you... So, dah tak payah risau lagi tak muat ke apa ke sebab u all kena cuba sendiri skirt ni. Sangat-sangat rugi kalau korang tak cuba. :)

Yuyu pon dah update dekat website peplum Maxi Skirt ni. So, dah boleh teros order dekat website ye.. 


(Product ----> Peplum Maxi Skirt)

Sebarang pertanyaan boleh email yuyu di yulianawahit@gmail.com / whatssap/sms 012-7111497. 
OK bye!!!


3 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yang. rindu.. bagus2 ada bisnes skrg. sheila pun. hehehhee

dya berkata...

pm hrge dear ^^

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

bestnyapndai jahit

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol