"MiniGiveway" from By YULIANAWAHIT

Assalamualaikum..

Rasa macam tak percaya pulak diri ni tetiba buat giveway.. Huk!! Alhamdulillah.. ada rezeki lebih.. nak share lah kat korang semua! Tapi giveway ni utk perempuan saje.. tapi, lelaki pon blh join jugak kalau nak bagi present for awek, adik or mom.. :)

Siapa nak Inner Neck percuma?? macam dalam gambar bawah ni.. haa... kat sini yuyu berbesar hati sgt2 nak bagi Inner Neck secara percuma pada semua! 

"MiniGiveway"
from




Caranya senang sangat2!! 

1) Tak perlu buat entry.. 

2) Like our page By YULIANAWAHIT dan share di wall fb anda! 

3) Promote MiniGiveway ini dengan cara copy url entry dan share di page atau group2 yang berkaitan..

Itu je.. Senang kan??? Senang sangat..

Additional Gifts (eg: foundation/mask/collagen) akan diberi juga pada siapa yang sudah register as our member at byyulianawahit.com.. So, siapa belom register?? Cepat2 register sekarang!

Tarikh tutup MiniGiveway ini pada 1/3/2013 Hari Jumaat jam 12 malam...
** 3 orang pemenang akan diumumkan pada hari Isnin 4/3/2013.

So, Good Luck!!


12 ulasan:

Miss Sue berkata...

waaa best ni !!! nak joinnn

anna belle berkata...

wahhh..ada giveaway!
best2

sarahhernyzar berkata...

yuyu... muka sara sesuai ke pakai inner yg yuyu pakai? rungsing tau sb tatau nak pki inner camne dan tudung yg camne utk nikah dan sanding nanti... uwaaaa...

p dot s: jemput lah ke blog musyuk musyuk sara,
Hernyzar Helmizan. hehe.

Cik Bunny berkata...

shared =)
https://www.facebook.com/inspirasi.fai/posts/147275928770210

Emas Putih berkata...

dahh buat some :)

heirizalieyana berkata...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/minigiveway-from-by-yulianawahit.html

Alani berkata...

joined! dah like and share kt fb :)

http://thesitesaya.blogspot.com/2013/02/minigiveaway-by-yulianawahit.html

BUNDA a.k.a KN berkata...

assalamualaikum..

Mas Zull berkata...

assalamualaikum yuyu...wah best juga ni...;)

azifah yazid berkata...

join... :)

http://www.facebook.com/geeazieLove

http://www.geeazielove4eva.my/

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yuyu, sheila joined ye..
fb : sheila salim
da daftar kat byYulianawahit..

amirini berkata...

alamak... terlepas sudah.. ni la bahana kalau x update blog selalu.. hehehe.. terlepas wifey nk dpt hadiah ni..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol