Set Supplement Idaman Hati!!

Assalamualaikum..

Dulu-dulu tak pernah amek kisah langsung pasal supplement ni. Bagus ke makan supplement ni?? Penting sgt ke?? Tengok sama je semua. Tak de beza pon..  Haaa.. kau.. Eksen betol gituh.. Sebab dari dulu yuyu memang buta huruf pasal supplement2 ni. 

Baru sekarang ni terkedek-kedek search sana sini.. goggle sana.. goggle sini cari supplement yang bagus. Entah kenapa bila research pasal shaklee supplement product, terus berkenan. Jadi, usaha usha-mengusha si suami pon bermula.. Pelan-pelan explain kat suami.. Terangkan satu-persatu. Pada mulanya, suami yuyu memang tak setuju yuyu nak ambil shaklee. Dia tak yakin yang yuyu boleh discipline nanti bila dah amik supplement shaklee. Hahahaa cam tau2 je..

Tapi tu, last-last alhamdulillah suami bagi jugak green light. haaa.. apa lagi, yuyu pon order lah cepat-cepat kan. Tak sabar nak mencuba.. 



Alhamdulillah, sampai jugak akhirnya.. Set yang yuyu ambik ialah Set Kesuburan untuk Suami & Isteri. Bulan 9 yang lepas kan yuyu baru lepas keguguran. So, ramai suggest untuk ambik set kesuburan ni. Complete untuk suami & isteri.  Hari ini, baru masuk 2 hari percubaan. So far, minum susu ESP Shaklee ni memang sedaaaaappp gilaa.. Sangat sedappp.. Suami pon suka.. Happy bila tekak ni dapat menerima, jadi tak rugi lah beli kan.. huhu.. 

OK lah, tak nak cerita panjang-panjang sebab masih dalam tempoh percubaan.. After 1 or 2 month nanti yuyu share resultnya ok.. Insyaallah, kita hanya mampu usaha & merancang.. Allah yang tentukan segala-galanya.. Doakan yang terbaik untuk yuyu dan suami.. 

Byeee!!!

4 ulasan:

Sheila Salim berkata...

assalamualaikum yangg. sheila pun dah start makan set mengandung shaklee. esp belum beli lagi tgu next month kot. sheila doakan yuyu dimurahkan rezeki baby.. jgn stress2 ok dear :)

Yuliana Wahit berkata...

huhu thanks dear.. amin.. mudah2han coming soon yuyu pulak ye.. :) gud luck dear..

Fieda Redzuan berkata...

yuyu... ESP tu memang best! kita mula jatuh hati dengan shaklee sebab ESP la.. hehe.. pastu teros jadi ahli dan meniaga teros. boleh dapat bonus bulan2 :p

IMaH berkata...

In sha Allah yuyu. Imah doakan yuyu cepat dapat baby.

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol