Pencarian Bloglist December 2013

Assalamualaikum..

Sempena dah masuk bulan December, bulan terakhir bagi tahun 2013. Yuyu nak buat segmen sikit iaitu "Pencarian Bloglist December" untuk blog yuyu. Macam dah lama tak buat segmen, tu yang gatal nak buat. jangan risau dan jangan takut, terma dan syarat tak susah pon. senang aja. harap ada yang sudi join..




Tengok bawah ni:-
- tak perlu follow blog .. (kalau nak follow pon blh.. dialu-alukan)
- tak perlu like apa2..
- tak perlu buat entry apa2..
- hanya tinggalkan URL BLOG anda diruangan komen dibawah.
- then, yuyu akan terus letak u all dlm blog list December yuyu
- masukkan jugak url blog yuyu dalam blog list anda. (win-win situation)

Senang kan?? so, apa lagi.. jom lah join..

Segmen ni akan tamat pada jam 
10.00 malam esok (Khamis 5/12/13)

** note: hanya url blog shj dibenarkan, bukan url entry.. 


13 ulasan:

Liza Licha berkata...

teringin nk join. tapi licha xd bloglist lagi.. huhuhu..
hm.. all the best ye untuk yg join

Hamba Allah berkata...

As salam , salam perkenalan . http://hambaallahyangsolehah.blogspot.com/

dilaella Ella berkata...

Assalam saya join, dah masukkan Yuyu dalam bloglist :)

http://dilaella.blogspot.com

puteri211079 berkata...

As Salam...

Nak tumpang sekaki join

http://simplymectnahda.blogspot.com

Nurul Faiz berkata...

http://cikgufaizcute.blogspot.com/

Myra rozaini berkata...

Supergirlaiman.blogspot.com :)

~emi~ berkata...

Nak join :)

http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com

a q i l ah berkata...

hy sis =)
http://akmalulaqilah92.blogspot.com/

-si lady ieka- berkata...

http://siladyieka.blogspot.com/

-si lady ieka- berkata...

done utk semua tuuu...mai mlwt blog kmi nah =)

Misya (Aimi Syahirah) berkata...

http://www.aimisyahirah.com

Delimasari berkata...

nk join
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

Erza Japar berkata...

http://eirza.blogspot.com

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol