Update Hand Bouquet Lagi....

Assalamualaikum..

Lagi nak update pasal hand bouquet, almaklumlah apa lagi nak dibuat kat rumah selain masak, cuci kain, mengemas rumah, uruskan suami.. kan kan kan?? Sekali-sekali lembutkan lah sikit jari-jemari ni ye dak. Kalau siapa yang follow instagram aku tu taulah dia apa yang aku dok update tiap-tiap hari.


Bila ada free, aku sambung sikit-sikit buat hand bouquet. Aku memang ada annouce yang aku dah bukak balik order untuk tempahan hand bouquet nih. Tapi, slot terhad, aku tak nak terlalu confident amek tempahan banyak sampai menyeksa diri. Sebab dah pernah dah. So, siapa yang nak tempah hand bouquet kat aku boleh je.. Tapi mesti 2 bulan awal yee.. Aku tak accept last2 minit order nih. Ngeeeee...


.........................................................................................................................................

Jom layannzzz...




















Selama pengalaman aku buat hand bouquet nih, alhamdulillah my pengantin semuanya berpuas hati dengan hasil kerja tangan aku. Aku sendiri pon tak sangka yang aku ada bakat macam ni. Apa yang aku rasa, gembira sangat sebab aku dapat buatkan hand bouquet yang comel-comel ni untuk diorang. Kira satu award lah untuk diri aku bila aku dapat tunaikan hajat dan permintaan pengantin tu sendiri untuk dipakai masa majlis bahagia diorang. Senyum sampai telingaaa aku.. Heeee...


Okeylah.. Cukup lah cerita pasal hand bouquet nih. Kalau nak tau lebih teliti. Halo-halo me ok???

Bye!!!

Follow INSTAGRAM Bunga Tangan


Jom join group blogger KBT ----> TEKAN SINI

9 ulasan:

Athirah Diyana berkata...

cantiknyaaaa!!!!! suka tengok

emma diana berkata...

Cantiknya ,

LZ - The Blog Owner berkata...

Cantik sangat hasil tangan Yuliana..
Sangat berbakat..

tenku butang berkata...

Wah.. Ni hanya jari jemari lembut je bole hasilkan camni.. Kalau teman yang buat.. Punahhhh.. Hahaga

muhammad zarin berkata...

Cantik hasil seni akak

nor azman berkata...

Cantik seni dia..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

sya mimie berkata...

Cantik.. Kmas pulak tu.. :)

nur ikaa berkata...

cantiknyaaa yuyu.... buat laa tutorial...

ENA berkata...

Lawa2 nya...

Done follow #1976

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol