kes 'KABUS BERDARAH' betol ke x??

ok korang!!! ade 1 kes dlm fb skang nie yang cube curi pic2 pompuan 
dlm profile fb and sebarkan kt org dan masukkan pic2 tu dlm profile bosia murahan..
yuyu x tau nk percaya ke x.. 
nak percaya x de bukti kukuh.. x percaya takot jadi mangsa keadaan plak..
issshh!!! nauzubillah!!!
.
.
.
.
.
.
yuyu pasti korang sume mesti dh tau kan psl benda ni..
dh kecoh sgt2 kt fb..
pasal ade satu pengguna fb yang bernama Hafizi tapi lebih dikenali dengan Kabus Berdarah..
yang didakwa dah menjatuhkan maruah wanita...
yuyu tunjukkan profile die.




yuyu dapat bnde ni dr org yg post kat fb jgk..
yuyu x tuduh die.. mungkin bukan die yg buat..
mungkin ade yg nk kene kan die.. or wat die jatuh ke ape..
tapi kita x tau kan yang sebenarnya..
.
.
.
.
.
.
tapi kan korang.. yuyu rase yuyu pnh jmpe tau fb die nie..
yuyu rase die pernanh add yuyu kat fb..
tapi bile check balik kat fb yuyu..
dah x de dh fb die.
ke die dh block sume org yg die add sbb dh kantoi??
nthlah yuyu x tau nk wat tanggapan mcm mne..
.
.
.
.
.
.
yuyu cume berharap yuyu bukan mangsa keadaan..
aminnnn..... and pada kawan2 bloggers.. 
terutama wanita..
plisss.. jgn letak pic2 korang yang menjolok mata atau yang berkenaan..
takot2 bnde ni terjadi pd korang..
and x mustahil die wat fb baru kan.
.
.
.
.
.
.
.
so.. pengajarannye.. jgn mudah approve bile ade org add kite kt fb..
lagi2 lau kite x kenal...
tolong sebar-sebarkan k kat sume kwn2...
peringatan utk diri yuyu n korang sume..
babay...

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh... TQ

12 ulasan:

Ibtisam Ismail berkata...

Kesian dy..mungkin dy kena hack..org kalau dah kena hack,,diri sendiri pun xtahu apa terjadi kat FB sendiri..Fikir dulu sebelum menghukum org..Allah dan sapa yang kenal hafizi ni ja taw dy jenis macam mana..xbaik menhukum org sebelum siasat..tak pasal je dapat dosa memfitnah..nauzubillah..

cik yuyu berkata...

tulah.. x tau nk ckp ape.. cume doakan yg terbaik utk die dan kite sndiri.. mudahan dijauhkan dgn hal yg sebegitu..

Qil_H0shi berkata...

macam-macam fb skrng nih.,rasa da tak selamat.,kene pilih2 bile nak apr0ve.,

Cik Purple Pinkypuff berkata...

tengah howt sal c kabus berdarah nih kan.. naseb baek page dia dah kena repot.. padan muka!

cik yuyu berkata...

yup.. btol tu.. walaupun sbnrnye org tu ikhlas nk berkawan ngn kite.. tp tok keselamatan jgn lh approve k..

Tanpa Nama berkata...

rasanya tak kena hack, dia bubuh sendiri tu. Banyak pulak gambar plak tu. Siapa la tak tau dia punya fb kena hack, lagipun boleh je recovery password ikut email atau sms

cik yuyu berkata...

kite x blh nk ckp ape.. sbb x nmpk dpn mata.. mase yuyu crik pon fb tu dh x de.. x tau lh kalau bloggers kite prnah nmpk fb die...

ezzu berkata...

ezzu pun ada dgr jgak pasal kes tu kat fb...hhehehehe..so kena lh berhati2 terutama perempuan..

cik tenggiling berkata...

thanks sebab bg tahu..mamat tu abg askar ekh? ish2..

Onitsuka_hana berkata...

betul dia yang wat..mangsa pun hna dah tengok.tp mangsa tu pun salah gak dia yang wat benda xsepatutnya.pas2 laki tu nak balas dendam kowt dia sebarkan gambar mangsa tu

myra azraff berkata...

penah dengo jugak pasal si kabus2 ni...seram...(T.T)...

Tanpa Nama berkata...

sy x tau nak kata apa sbb sy kabus berdarah yg sebenar......masa sy masuk hutan 2 minggu dpt berita ni terkejut sy....sy masuk hutan dlm keadaan yg sangat penat untuk negara akhirnya ada org jatuhkan sy

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol