kalau dh popular.. jangan sombong!!

waaaaa!!!! hot hot hot!!! and spicy pon ade gak tajum entry yuyu ni.
hahahaa... saje je.. sekali skala kan..
tapi sblm yuyu membebel dgn lebih banyak..
korang jgn amek hati or terasa ngn tajuk entry yuyu tu..
tu cume sekadar tajuk yang hot..
x de kene mengena ngn yang hidup dan yang mati...
yelah... x pasal2 tros benci kat yuyu just pasal tjuk entry cm tu..
tamolah eh... ngeeee....
.
.
.
.
.
.
.
ape sebenarnye yang nak disampaikan oleh yuyu nie...
hehehe.. biaselah.. kite sebagai manusia x pernah lepas dari lakukan kesilapan 
dan juga dosa kan.. termasuk yuyu..
senang cakap lah... terutama pada bloggers sume..
kite sume same je.. bermula nye blog kite sume dari pada kosong...
dan follower kite pon kosong..
so.. kite pon update entry yang best2 dan menarik supaya bloggers lain hepi masuk blog kite right??
.
.
.
.
.
.
.
macam pegangan para bloggers kite skarang.. U FOLLOW?? I FOLLOW BALIK..
btol x?? tapi yuyu suke kata2 tu.. btol dan sangat btol...
pelbagai cara kite lakukan untuk naikkan traffiz dan followers kite..
blogwalking sini sane... follow sini sane.. shoutbox sini sane..
dan semestinya kite mengharapkan org tu follow kite balik kan..
so??? ape lagi follow lah.. x berterima kasih ke ngn org yang dh follow kite tu..
besar jasa die tau.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
sampai lah blog korang dh popular...
plisssss... jangan stop to blogwalking to other blogger.. and follow diowg jugak..
mentang2 korang dh popular sini sane,..
post je entry beribu raban org like n komen.. so.. korang pk..
x yahlah aku follow diowg balik.. hello?? sape korang tnpa followers tu??
ni kadang2 yuyu banyak perasan kite dah follow die.. tp die x follow kite balik..
sedey kan.. yelah.. blog kite org x kenal.. jadi lau follow blog yang popular tu...
x de maknenye diowg follow blik tol x.. yuyu ckp sbb yuyu pon pnh kene..
.
.
.
.
.
.
.
.
yuyu bukan spesifik kan kat sesape k.. yuyu cume nasihat pada diri sendiri dan jugak sume para blogger
yuyu pny blog pon bukan popular mane pon kan..
tapi yuyu cerita ni berdasarkan pengalaman yuyu.. 
x kisahlah korang nk ckp yuyu ni terlaulu sensitif ke ape ke..
yuyu cume nak kite respect with aother bloggers n hargai ape yang diowg buat..
sebab warga blogger ni dh mcm family tau..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ishhhhhhhh!!! emo tol lah yuyu ni... tu pon nk kepo...
bukan nk kepo.. just nak share je ngn korang..
sesape yg x suke yuyu mtk maaf sbb yuyu akui yuyu x pernah lari dari kesilapan..
so.. just jadikan ape yang yuyu share ni sebagai peringatan kite sume kan..
supaya kite x di gelar "sombong"... oh tidak!!!! jauhkanlah yerkk...
ok babay korang!!!!

OPPPSSS!!! JANGAN LUPE KOMEN SKALI TAU!!

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh.. TQ

9 ulasan:

cahaya mata berkata...

betol betol betol!! setuju sgt2 dgn entry yuyu yg ni..kdang2 ade blogger famous yg menyombong dgn newbie kann..

AishahAzli berkata...

setuju sangat sangat

cik yuyu berkata...

tulah pasal... pape pon doakan yang terbaik tok diri kite n sume org... :)

akuamir berkata...

HAHA,, cik yuyue pown janganlah sombong keyh.. ade mase lawat lagi,, kite leh keep in touch antara blogger2 newbie,,ngeh ngeh..

cik yuyu berkata...

amir: ok amir.. insyaallah same2 ingat-mengingati k...

cahaya mata berkata...

cik yuyu x sombong la.. cik yuyu pnh tag cahayamata utk join contest tp cahayamata x sempat wat..sorry cik yuyu..hehe

cik yuyu berkata...

cahayamat: x pe... sometimes ade hal yg lbih ptg utk dibuat kan... :)

Faisal berkata...

wah2 ..kene gitu ..

AmyZana berkata...

bila dah famous, mulalah tak nak bergaul dgn blogger baru. dipandang sebelah mata je -_- bukan semua blogger femes mcm nih tp adalah beberape tuh ~

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol