...........yang idup pasti akan mati............

selamat malam to all bloggersss.... hari ni mood agak kerisauan, sedih, takot n so on.. korang bace tajuk entry ni pon dh tau sgt lah kan.. mane x nye.. siang tadi mase kat office tibe2 dikejutkan dengan satu berita kematian kawan kolej yuyu yang maut dalam kemalangan jalan raya.... terasa kehilangan die sebab mase orentasi dlu satu group ngn die.. so rapat ngn die.. tu yang terasa plak tu.. nak percaya tidak.. x nak percaya dah Allah tentukan die pergi dulu.. sebab.. "....yang hidup akan mati....." same mcm tajuk kat atas tu kan..




dan dikejutkan lagi yang kawan yuyu yang meninggal tu rupenye bf kepada best frenz yuyu.. Innalillah... Allah memang selalu menguji hambanya dengan cara ape sekali pun.. to iela halilah.. aku harap ko bersabar eh.. Ade hikmah yang Allah dh sediakan utk ko.. bersabar ye kawan... aku tau ko kuat... cedeynye.... x dpt aku bayangkan seandainya ia terjadi pada diri aku sndiri.. Astaghfirullah...





haaaa... ni mak jemah mule nk membebel... kepada yang drive kete, moto, lori, bas, treler malah basikal sekalipun... tlg lah.. lau x de nk kemana tu jgn lah laju2 sgt.. ( padahal aku pon same..) nyawa sangat penting yerk... sebab maut ni kat mane2 je boleh berlaku.. yang drive kete tu x pe sgt lah kan.. yang merempit moto tu...  aduushhhh korang ni cilok sane cilok sini.. x tkot ke?? mmg lah x tkot kan.. lau tkot korang x kan but mcm tu..  lepas tu blom kene kat badan sendiri.. nnt lau dh kene.. baru lah menyesal pasue nangis2.. mase tu dh x gune dah oiii.. haaaa membebel plak aku.. geram tau!!!




disebabkan tajuk entry mlm ni menyedihkan.. so... yuyu x nak lah terlalu banyak sangat membebel.. share ape yang penting jerk.. sebab perkara ini utnuk kote rakyat 1 malaysia!!! hahaha... Babay!!!

OPPPSSS!!! JANGAN LUPE KOMEN SKALI TAU!!

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh.. TQ

3 ulasan:

Cik Lyeen berkata...

http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/01/vote-for-dewisyifaindehouseblogspotcom.html

Lyeen harap sangat-sangat u all berbesar hati dan meringankan jari-jemari anda untuk tekan butang "VOTE" tu..Okey..:)

budak berkata...

yup, semoga kite yg masih hidup ni sntiase beringat..ye dak mak jemah? hehe

QaRr JaliL berkata...

yup.sokong entry ni..


erm..ade typo ke XD ?

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol