Entry Penyedap!!!

Assalamualaikum

Sangat best kan bila jadi blogger yang hidupnya sangat social networking.. Sampai kan entry last updated bulan 1. Memang blogger tegar betol.. Nama je admin untuk group KAMI BLOGGERS TEGAR. Hakikatnya... 

Banyak sebenarnya benda yang nak diceritakan. Dah buat entry dah pon . tapi, cuma half2 je.. sebab masa tengah buat entry tu mood asyik kelaut.. so, jawapannya ialah pangkah kat belah atas tu. hahahhaa.. sobs..sobs..

Untuk tidak menghampakan pembaca blog setia yang dah makin berkurang ni.. (rasa mcm dah tak de je...) tepeklah satu entry malam ni. kira ni lebih kurang entry penyedap hati sendiri je.. haha.. oklah tu ye dari tak de. 

Sor far, tak de apa sangat yang nk dicerita melainkan sangat bersyukur masih bernafas lagi sampai kehari ini.. Kehidupan sebagai isteri yang kawin muda ni, alhamdulillah sangat happy dan best.. Dianugerahkan suami yang cukup sempurna.. Dah cukup.. Zuriat??? Semuanya Allah dah aturkan.. Kita jangan sibuk2 nak kacau & pertikaikan apa yang Allah tengah buat. Wahh touching pulak i you..!!!

Ok lah .. ni je nk cite.. nanti bila da cite best2 yuyu tepek lagi dalam blog okeyh!! 


LIMITED EDITION FROM US!!!




Ok bye!!


10 ulasan:

sYiRa LoKMaN berkata...

selamat malam..syira singgah sini :)

MissNick berkata...

Okey take your time...cepat2 cari pak mood yang hilang tu huhu...boleh meriahkan lagi dunia blog ni :)

Datang blogwalking sini dari segmen Jom Blogwalking # 1 - http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/senarai-url-jom-blogwalking-1.html

Thanks atas penyertaan :)

MissNick berkata...

Okey selamat kembali ke blog...kena cari balik pak mood yang hilang tu hehe...

Datang blogwalking sini dari segmen Jom Blogwalking # 1 - http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/senarai-url-jom-blogwalking-1.html

Thanks atas penyertaan :)

MyCherita berkata...


Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Segmen Jom Blogwalking # 1 By diarymissnick.blogspot.com..done follow sini.. Salam ramadhan, salam ceria dari MyCherita

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yuyu, sihat? rindu awak. nak baca entri2 awak.hehehe

Mimi Azirah berkata...

welcome back...

Kasih Lestari berkata...

teruskan ber blogging ok...

Jemput tinggalkan url blog anda untuk di blogwalking dengan cara sertai segmen

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-lestari.html

Norhasniza Khalid berkata...

salam kenal dari mamaniza.com

singgah dari kelab blogger abg ben... :)

Amanina Mads berkata...

entri lama2 mesti ada org baca... hehee

sya mimie berkata...

Kita pn bru nk start berblog balik yuyu.. Hihi

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol