Hand Bouquet Arszeem Younce

Assalamualaikum W.B.T

Masih dlm mood lunch.. Ada 10 minit lagi tinggal.. Just nak share hand bouquet yang I buat utk e-day my cousin.. Actually, masa tu I mmg dah x amek tempahan hb lagi.. Tapi, my cousin ni mmg degil suruh buatkan HB utk eday dia.. 

Cousin i request colour purple pink & turqoise Inilah hasilnya.. Hopely di puas hati dgn hasil tgn i utk e-day dia.. 


Ok lah!! I nak sambung keje.. Bye!!! 


8 ulasan:

Amanina berkata...

simple tapi comel bouquet nyaa:D

CintaHati Lina berkata...

Cantiknya gubahan ni.. sangat kreatif dan menarik laaa... sukaa sangat...

Athirah Diyana berkata...

uniknya! comel sgt :D

Maria Firdz berkata...

Simple tapi kreatif dan cntik...
Saya datang ziarah, baca entry dan follow...
Moga diberkati dan dirahmati Allah selalu... :-)

Roziah Muhammad Nor @ Cie berkata...

cantik la. kreatif :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Amanina Mads berkata...

comel.. nampak simple :)

sya mimie berkata...

Cantikkkk sngt..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol