"PELAMIN TUNANG" perlu ke tidak??

hye korang...
 hari ni kat office sangat2 x de keje ye..
dan yang pastinya sangat membosankan dan mengantukkan..
dh x tau nk wat keje ape...
hemmmmmm jgn lh esok pon same.. 
beruban kalau cm nie..
.
.
.
.
.
.
.
TING!!!!!! tbe2 teringin plak nk tgok2 n servey2 pelamin tunang..
hmmmm ok x kalau ade pelamin tunang??
korang rase perlu x pelamin ni??
kalau bagi pndpt yuyu.. yuyu rase perlu sbb lebih cantikkan suasana dan rase puas tau..
rase majlis pertunangan tu akan sempurna..
BUT!!!! ingat yer... ikut kemampuan masing2.. 
ade rezeki lebih buatlah pelamin tunang..
kalau x de.. x payahlah kot.. save je duit korang tu.. 
nnt mase wedding korang.. haaaa.. baru kasi letup meletup!!! skit...
btol x??
.
.
.
.
.
.
.
org ckp mase tunang ni wat alah kadar.. semampu yang boleh...
x pyh nk bazir2 sgt..
tp kdg2 yuyu pk2 balik mcm x perlu pelamin ni..
nthlah.. sbnrnye keliru ngn hati ni..
cume yuyu rasa mase tunang nnt yuyu nk decorate sndiri pelamin.. 
nk wat yang sgt simple2.. x nk bazir....
tapi... ape kate kite layan dulu gambar2 pelamin tunang yang yuyu servey2 mase borink td..





















haaa.. lawa x?? cantik kan... tp sory.. search kt google.. jd pic mcm x ok.. 
x pe yg pnting nmpk kan..
yuyu suke sgt2 pelamin2 ni tau..
cantik.. simple but elegance..
rase mcm ade terpikir nk follow je design ni but yuyu decorate sndiri..
agak2 ok x??
sbb kalau nk tempah mak andam hmmm msti mahal kan..
tp tkot lau buat sndiri bajet belanja bnde tu sume lebih plak dr mak andam..
tu yg takot.. cane ekk... x pe.. langkah pertama..
servey, servey dan terus servey..
.
.
.
.
.
.
.
.
pelamin yang yuyu suke ialah kedua dan ketiga dari bawah...
seakan2 sama kan... tp ade perbezaannya...
simple sgt2.. tp cantik sbb bantal2 tu..
comel... shuke!!!
korang.... korang ade pengalaman buat pelamin tunang sendiri x??
share lah kt yuyu.. yuyu nk tau gak.. 
story of your engagement.. 
kite kongsi ilmu.. yang baik2.... kan best.
oklah yayang.. rasenye ini saja tok sementara ni..
esok2 nth ape plak yg yuyu terpikir nk carik... 
ok lah babay!!!
OPPPSSS!!! JANGAN LUPE KOMEN SKALI TAU!!

Yuyu harap u all like fan page yuyu skali eh.. TQ

5 ulasan:

Fatin Mraz berkata...

pandangan saya x perlu. apa kata fokus bajet pada majlis pernikahan kelak..
...itu sekadar pendapat.. tapi kalau ada bajet, impian utk adakannya not a big deal..

Onitsuka_hana berkata...

semua cantik.. semua pink :) ikut individu nak wat plamin ke x. klu hana xpayah lah..hehe jap ja pn majlis tunang tu..klu kawin kena gah le

cik yuyu berkata...

tulah... kdg2 yuyu rse x nak buat tp kdg2 mcm nk buat.. berbelah bagi.. x pe2.. yuyu hargai pandangan dr kamu sume..

Nur Izzaty Zamran berkata...

cantik pula tengok semua pelamin tunang nie ..

cik yuyu berkata...

cantikkan?? tergugat iman nie..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol