a big smile for my last weekend

alhamdulillah.. weekend yang sangat bermanfaat dan juga seronok pasti... bg sesape yang baca my last entry about June's coming tu tau lah ape yang yuyu buat... (^_^)  ngeeee... 




syukur.. yuyu dah dapat sijil kursus kahwin.. rasa lega step 1 dah settle... so, boleh proceed pada hal2 yang lain kan.. yuyu amek kursus ni dekat2 ngn umah yuyu jerk.. senang.. x yah susah2.. and yuyu pon x susah2 nak pergi jabatan agama tok booking tarikh kursus .. yuyu search je kt internet.. and yuyu booking je by online.. senang kan?? yuyu ni pemalas sikit...pluss dengan waktu kerja kan... 


kursus kahwin yang yuyu pergi ni di organize kan oleh Pulai Utama Management.. tapi, pengurusan, persediaan makanan dan sbagainya mmg sangat puas hati.. kalau die sruh bg bintang.. mmg yuyu akan bg 5 bintang.. sbb sangat selesa okeyh.. so, x rugi lah bayar RM120 tu.. :) 

p/s: bg area johor bahru... nak pergi kursus kahwin tp x tau nk booking kt ne.. boleh pergi kt SINI. and korang boleh pilih mane2 tempat yang korang nak serta tarikh.. tp bagi daerah luar.. maaf.. korang kene lah search sendiri k... yuyu share bende yang baik.. sbb sharing is caring right?? hahahaa...

Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Cik Rongoks berkata...

untunglah dh ade sijil kursus kahwin.huhu

cik yuyu berkata...

heheheeee.. jangan jeles...

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol