BIOGLO : ClearPore Deep Cleansing Mask

Salam Rabu Malam..


di malam yang hening lagi terasa penatnya badan ni.. ku gagahkan juga untuk update entry... hahahaaa... sastera sekejap... 



ok enough!!! yuyu nak share something produk kat you all semua.. pernah dengar Bioglo Cleansing Mask tak?? huhuhu.. maybe ade yang pernah dengar and ade yang tak pernah.. tu yang kat atas tu.. yuyu baru beli tadi masa balik keje.. actually, yuyu nak beli pencuci muka tapi, tergerak hati nak gi Cosway nak carik mask untuk muka ni haa.. dah bersarang terok dah rasanye muka ni.. maklumlah.. terus terang cakap yuyu ni malas nak jaga muka.. just cuci muka and pakai cream je dah cukup bg yuyu.. tapi, baru sekarang terhegeh2 nak pakai mask.. hahhaaaaa.. gedix!!! 


okeyh!!.. kalau yuyu cakap mask ni bagus korang percaya tak?? hahahaa.. mesti ade yang tak percaya and was-was kan?? alaaa... straight to the point lah yuyu.. tak payah nak berteka-teki sangat lah kan.. (^_^)
lepas je beli mask ni and pencuci muka teros cepat-cepat balik nak mandi sebab tak sabar nak pakai mask tu... nak tengok hasilnya.. sebenarnye yuyu dah pernah pakai mask tu.. tapi masa tu 2 tahun yang lepas.. pasue stop kerana faktor malas menguasai diri.. hahaaa.. lamanya aku tinggal.. sekarang baru nak berjinak-jinak balik pakai bila rasa muka dah serabot.. hasilnya??? of course lah memuaskan.. lepas je cabot mask tu dari muka... rasa macam nak melompat tinggi2 kerana rasa bangga dengan hasil yang sangat2 ummppphhh!!! ahahhaa.. serious korang.. yuyu tak tipulah... yuyu sendiri testimoninya.. bila dah cabot tu, tengok dari tepi.. perhhh!!! memang bercacak2 macam lalang-lalang yang menegak.. dapat tak korang bayangkan macam mana??



sumber-->>SINI


haa.. mcm kat atas tu hasilnya.. puas hati tak.. geram tak tengok.. ni gambr yuyu search kat google.. yuyu nak amek gmbar hasil sendiri pkai.. tp tak nampak pulak.. so, solution nya google saje.. cara pemakaian tak serumit mana.. just sapu pada bahagian yang ada white & blackhead.. but cuma kena ingat.. jangan sapu bahagian sekeliling kawasan mata ngan bibir.. sebab kulit kat situ halus lah yunk.. takot luka nanti.. x de sape nk tanggungjawab tau... boleh tengok sini..




sumber-->>SINI


Harga dia cuma RM32.50.. kalau jadi member cosway RM28.00.. tapi tadi ade promotion sampai 31 jun ni.. kalau jadi member dapat harga promotion RM21.50.. murah gile tak?? murah kan.. ape lagi.. teroslah yuyu sebat tanpa berkata apa-apa... member register fee RM30.00 setahun.. so total RM21.50 + RM30.00 = RM51.50.. murah tak?? murah lah... hahahaa.. yeayyyyhhhh saya dah jadi member cosway...




saje nak berlagak sikit.. walaupun yuyu rase yuyu orang yang ketinggalan zaman baru nk register jadi member cosway.. orang lain dah sepuluhribukaliratus renew member card... (^_^) weeeee.....!!! so?? sape yang belum cuba mask ni.. bole cuba.. yuyu yakin 100% memang puas hati!!! 


****saya suka sharing benda baik pada orang!!! Expecially about beauty!! 

-->> maaf diatas entry yang sangat ecxited sampai tak ingat dunia..


Love,
YULIANA WAHIT

8 ulasan:

Cik Zai berkata...

CZ pun ada beli bioglo ni..tapi sekarang jarang pakai sebab bila pkai tu time nak cabut bukan main pedih...hahahah...CZ skrang sk guna tisu dgn tlur ..cara ni lagi berkesan..hasilnya mmg awsome..blackheads n whiteheads terpacak-pacak..

cik yuyu berkata...

yuyu pon pernah try gak tisu ngn tlor tu.. tp tak nmpk sangat hasilnya kat muka yuyu.. tu yuyu stop.. mmg sakit sikit lh bila tarik.. tp result pd yuyu lg ok dr guna tlur tu.. (^_^)

Putri ann berkata...

Betul ke ok ni product? Pedas macam mana tu? Pedas habis kah?

Putri ann berkata...

Betul ke ok ni product? Pedas macam mana tu? Pedas habis kah?

Putri ann berkata...

Hello yuyu... ann nak tanye sakit ye pakai product ni kat muka? And pedas nya mcm mana ye?

Tanpa Nama berkata...

Pakai telur ngan tisu bau dia takleh tahan la -.- Terus berhenti...

Ryu Zero berkata...

Assalamualaikum.. Kalau muka berjerawat boleh letak blackhead tak ?

Ryu Zero berkata...

Salam.. Kalau muka berjerawat boleh pakai blackhead tak ?

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol