Exam SPA???

x tau nk explain sama ada berita ni berita gembira atau tak.. sebabnye hati berbelah bagi sangat2.. sama ada nak pegi atau tidak.. tadi, tup2 dapat msg dari nombor 15888.. yuyu ingatkan dari maxis ke ape kew.. sebab maxis ni rajin sangat nk bg mcet free kt orang.. mule2 mls nk bace tp.. nnt menyemak plak kat display fon ade gmbo msg x di baca ag.. so, just open je.. 

RM0.00 SPA: ANDA DIJEMPUT UNTUK MENGHADIRI PEPERIKSAAN PENOLONG AKAUNTAN GRED W27 PADA 23/6/2012. SILA LAYARI www.spa.gov.my UNTUK MAKLUMAT LANJUT. TERIMA KASIH.

mcm caye x caye jerk.. yeye'o je kan msg ni.. disebabkan x percaya punya pasal yuyu abaikan je msg tu.. sampai kan kebetulan yuyu on yahoo mail dan kebetulan gak tgh balas email customer kan.. ade 2 email masuk.. bile yuyu baca email... 


(klik utk tumbesaran)


bile dh dpt email mcm tu.. ape lagi teroslah yuyu bukak portal spa nak konformkan lagi sekali.. hahhaaa.. dan ternyata!!!! tarrraaaaa....



(klik utk tumbesaran)



 waaaaaaaa... betol lah.. hahahhaha.. mcm mane ni?? nak pegi ke x exam tu?? adoooii... (dalam hati mengeluh sebenarnye sebab x minat jawatan ni... yuyu nak jawatan pen.juruaudit...)  kawan2 sume suruh pegi.. rezeki.. sayang kalau dilepaskan.. tapi yuyu belom bagitahu family lagi.. mybe malam ni bgtau.. tapi.. yuyu dah tahu ape jawapan diowg.. mesti diowg suruh pegi.. hahahhaaa.... dan makin tambah kan kerisauan yuyu adalah subjek periksa tu bende alah ape?? addoii.. kt bwh jadual tu die ade bagi panduan peperiksaan.. yuyu tros bukak lah kot2 ade hint2 tok periksa kan.. 





Alhamdulillah... Syukur.. ade jugak rupenye die bagitahu ape yang perlu dibaca tok exam... at least boleh lah prepare sikit2.. exam tok seksyen A yuyu x rasa risau sgt.. tp yang seksyen B pny tu..tibe2 menggelabah sbb nye dah hilang sume akaun dlm kepala otak ni.. penat je aku belajar akaun dr sek menengah tp last2 hilang... Haissshhhh!! nampaknye yuyu kene pegi kedai buku and carik buku tingkatan 5 study balik.. agak2.. ade sesape ley ajar yuyu x??? hhihihi.. masa yang diberikan mmg x cukup.. mana boleh jawab soalan dalam masa 40-45 minit jerk.. soalan yang dibagi banyak plak tu.. x aci lah mcm tu.. ingt senang ke.. nak pikir je dalam setengah jam.. (hahaa.. lebih plak..) tapi, yuyu bersyukur sangat2.. sebab yuyu tahu bukan senang nk dpt panggilan mcm ni.. dan peluang mcm ni bukan semua orang dapat.. so, bile dah dapat.. grab je lah kan... Insyaallah.. kalau usaha seiring dengan doa.. X kan sia2 kite punya harapan tu... 


nampaknye.. entry yuyu yang lepas tentang bulan June's coming tu dh bertepatan ngn entry ni.. Semoga bulan jun ini akan dipermudahkan segala urusan hendak-Nya.. Aminnn... 


p/s: bosss, saya nk mtk cuti tok 21 & 26 jun ni boleyh???


Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Reena berkata...

Alhamdulilah, rezeki jangan ditolak. Good luck ye :)

✿Lady Ainaa✿ berkata...

Alhamdulillah.. tahniah syg... semoga berjaya.. susah nak dpt tau... ^.^

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol