EURO punye pasal!!




nampak tak logo sebesar-besar alam tu.. hahhaaa.. Euro dah sekerat jalan.. yuyu baru nak buat entry pasal Euro... actually x berapa kesah sangat pon dengan Euro ni.. sebab yuyu tak minat pada bola.. tapi, faktor yang menyebabkan yuyu buat entry ni adalah yuyu x dapat nak tengok astro!!! tak dapat nak tengok astro warna!! tak dapat nak tengok karoot komedia X!! tak dapat nak tengok achaner tu johan and tak dapat nak tengok masterchef selebriti!! Waaaaaaaa!!!!! rasa macam nak bertukar hijau je ni!! HULK..HULK..HULK... tu yang kebengangan tu.. mana-mana asyik bola jer... lagi2 sekarang ni astro berbaik hati sekali lagi bagi siaran free sume.. haaa.. mcm mane nak tengok.. memang telan air liur je lah.. baik kat rumah.. baik dengan tunang.. baik gi mana2 sekalipun.. Euro je!! Bosan.. (mintak maaf ler..)



Memang untung laa haiii restoran-restoran kat luar sana yang menyediakan skrin besar untuk tengok bola.. Specially restoran MAMAK!!! x yah tunggu Euro pon mamak ni always penuh dengan orang.. Ape yang best sangat entah lepak kat mamak tu.. baik tido je kat umah!! (ececeyhh.. padahal aku pon lepak mamak gak).. but not always ok... Walaupun x suke dengan bola.. tp kalau ditanya saja2 yuyu sokong mana... emm maybe GERMAN kott... sebab team German dulu ade BALLACK tu.. yuyu minat kt dia.. tp x tau lah skarang ade lagi ke tak.. x ikut sangat perkembangan..hahaaa.. tunang yuyu pon German gak.. kira samalah dengan dia.. just for Euro.. but for club we are not same!! coz I'm Manchester United and him LIVERPOOL.. 



Hahahahaaa... untuk Euro punya ni kitorang x de macam anjing dengan kucing sangat sebab sokong team sama kan.. tapi.. kalau sentuh bab football club.. Haaaiissshhh.. don't know how to say... mmg bercakaran!! bergaduh bagai... kena yuyu ni memang kuat merajuk... dan si tunang ni pulak memang asyik jadi batu api jerk.. mentang-mentang club die slalu menang. MU dah slow.. haaa... die punye tanduk tinggi lah.. hahahaa.. and yuyu sure sangat benda ni bukan berlaku pada kitorang je.. korang pon mesti sama kan.. kalau sokong team sama memamg sweet je lah korang.. kalau tak.. mmg jadi macam yuyu...



haaaa.. dah kelaut pulak bercerita niyh.. Euro punye pasal!!! kalau tak.. tak delah nak membebel malam2 niyh.. jangan lah korang semua berperangai macam yuyu ni.. nasib baik ade blog pink saya dan juga....kamu..kamu..kamuu... semuaaa yang sudi baca luahan hati seorang wanita seperti saya.. eceyhhh wanita lah sangat!!! anyway... selingan sikit.. insyaallah esok malam nak ke KL sebab nak hantar my parents pegi umrah... so, kena hantar parents kat KLIA lah... doakan yuyu dan keluarga semua selamat sampai dan selamat pulang yerk... dan doakan juga untuk mak dan ayah saya semoga diberi kesihatan dan kekuatan sepanjang berada di tanah suci.. Insyaallah amin!!!


psssttt : nak tau sesuatu tak?? yuyu sayang korang semua!!! bye...


Love,
YULIANA WAHIT

2 ulasan:

Mimieesyeerro berkata...

eh eh, mie nak ikud pegi KL lah . boleh ke ? hewhew :)
syg yuyu jugak . muuuuaaahh :)

cik yuyu berkata...

jom... packing2 baju...

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol