Sick Today!!

Assalamualaikum...


Hari ni macam senget sikit sebab tak berapa sihat.. Tapi walaupun tak sihat.. blogwalking tetap blogwalking.. Tak larat nak BW pon digagahkan juga.. (^_^)  sebab saya amat pentingkan followers saya.. (poyo gile ayat.. macam nak mintak penyepak jek!!) Ingat nak MC je today.. tapi dah hari jumaat kan.. esok dah tak keje.. macam sayang nak MC.. duit..duit... da lah gaji ciputt!!


Malam tadi tekak dah mula sakit.. Starting batuk2 sampi gatal kat tekak.. Oh.. sangat tak selesa ok.. rasa macam nak cabut tekak ni and bersihkan guna berus basuh baju.. nak hilangkan gatal2 punya pasal.. boleh?? hahahaa.. Haiiishhh.. nak tulis entry panjang2 tapi kepala dah sempit sgt ni.. Maaf ye korang.. Next entry yuyu akan tulis entry yang panjang2... (yeye'o je kau yuyu!!) Bye!!! 


**korang, doakan yuyu cepat sihat k.. malas nk sakit-sakit ni..


Cinta saya.....
~YULIANA WAHIT

1 ulasan:

Cik Rongoks berkata...

get well soon yuyu ^^

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol