Berjimba di Wedding Blogger Broframestone!

Assalamualaikum!!

Plan nak hupdate entry ni semalam.. tapi, memang tak larat sangat mata nih.. so tired sebab pergi balik wedding broframestone yuyu yang drive.. padahal pergi ngan tunang.. (mmg yuyu yg nk drive.. jgn salahkan tunang!) LOL.. 

So, nak dipanjangkan cerita.. Alhamdulillah.. Rezeki yuyu semalam dapat pergi majlis perkahwinan rakan blogger iaitu BroFramestone. Walaupun cuma kenal-kenal gitu je dengan bro tapi yuyu tetap pergi jugak sebab dapat invitation kan.. Manelah tau, nanti yuyu kawen bro sudi datang majlis yuyu pulak?? wahhh gitu.. Walaupun dalam perjalanan pergi Parit Raja tu mengharungi pelbagai cabaran dan liku-liku kehidupan. Sekejap panas, hujan, mendung dan begitulah seterusnya. Tapi, sampai jugak!!

Mula-mula yuyu tak pasti sebenarnya nak pergi atau tak.. sebab yuyu tau tak de sape yang yuyu kenal kat sana. nanti tepu pulak yuyu kat sana sorang2.. tapi, bila yuyu dapat tau yang blogger Lyssa dan Ben Ashaari pon ada kat sana.. Wahh terus semangat nak pergi.. sebab?? of course lah nak jumpa otai2 blogger tu kan.. Oh god.. bukan senang ok nak jumpa diorang.. ada peluang, jangan lepaskan!! 

Sampai kat sana.. memang.. tak der sape yang yuyu kenal.. dalam hati.. apa aku nak buat nih.. ahhh x pelah menternak lemak dulu lah.. sambil2 leher macam zirafah carik tempat duduk. then, yuyu tweet lyssa sama ada dah sampai ke belum.. the dia cakap dah sampai tengah carik parking.. Oklah.. tak lama tuh, pertama yang sekali yang yuyu nampak?? QHALIFF!!! awwww.. excited gila nampak dia.. then, ada ben & wife dan jugak lyssa.. Eh, membebel panjang pon tak guna.. jom layan gambar-gambar nih..





Sory for the quality of image.. Snap guna phone je.. lepas tu kan.. gambar yang snap sikit je dpt.. sebab banyak yang tak ok.. Stress je kan.. Mana taknya entah sape2 je yang yuyu panggil mtk tolong amek kan gambar.. Grrrrr... Tapi, tak pelah.. hope gambar2 dalam kamera lyssa ok semuanya.. 

Ada yang jeles ngn yuyu tak dapat pegang Qhaliff?? hehehe.. seriously, Qhaliff sangat comell!! berapa kali yuyu maen2 pipi dia yang boyot tuh.. hehehe tapi, dia diam je.. Mak dia kata Qhaliff ni jenis tak senyum, tapi tak nangis.. Dia kurang sikit bila dengan orang yang tak dia tak kenal.. Tengok dalam gambar tu.. Macam mintak dilepaskan je dari yuyu.. Hahaha. Qhaliff..Qhaliff... 

Sepanjang ada kat wedding bro tu.. yuyu dengan lyssa je.. heheee.. dok snap2 gambar je kejenye.. Lyssa pon memang sporting gila!! Seronok.. Kecik molek je Lyssa nih.. I'm very lucky sebab dpt jumpa blogger2 yang best nih.. Actually, banyak ag gambar nak di post.. tapi, semuanya serba tak kena.. Ini tak ok.. itu tak ok.. cuma yang kat atas ni je yang nampak rupa sikit. Kira halal lah.. Ok bye!!!

Upsss.. agak2 kalau yuyu kawen nanti ada tak blogger yang sudi datang majlis yuyu?? hehehe..

*** nak promote sikit nih.. sape ada twitter?? follow yuyu sini yulianawahit... TQ..

12 ulasan:

Sheila Salim berkata...

Assalamualaikum yuyu..
bestnya g wedding blogger ye.. sheila pun ada kat johor minggu lepas.. nasib baik tak kenal blogger yang kawin tersebut kalau tak dah serbu sana jumpa yuyu. hihi :)

yuyu tembam :)

Mila Ahmad berkata...

huhu untunglah dapat jumpa blogger femes..

Siti Rohaida berkata...

seronok blogger bertemu blogger

maszull berkata...

assalamualaikum yuyu....oh ni ke yuyu rupa2nya nape x kenalkn diri semlm n mama pun x tertanya pun pd yuyu semlm...best2 la dpt kenal semua blogger semlm...:)

p/s jika ada masa nanti boleh jumpa kat tempat lain pula yer...:)

permatabiru berkata...

sedapnya dapat mkn nasi minyak + dukung qhaliff juga..

boni kacak berkata...

hahaha..see.. i told u.. berguna kan name card tu..hehehe

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wahh bestnyaaaa dpt jumpa para blogger yg hot2.. untungnyaa sis.. sis yuyu pun hot juga.. ahakx.. selamat pengantin baru kepada si raja sehari tu.. XD

Nor Salmi berkata...

Bestnya dpt bertentang mata dgn rakan2 maya..

Bro Framestone berkata...

Majuk....

Dengan bro hanya lambai2 tangan je ek.. majuk majuk... nk bergambar juga

Miss Purple berkata...

bestnye dapat jumpa blogger2 otai.. :)

Che Rosliza Che mat berkata...

seronoknya...dapat jumpa blogger...

Che Rosliza Che mat berkata...

follow sini yunk..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol