Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas

Assalamualaikum.. 

Petang ni yuyu nak join satu segmen dari blogger Shawal.


Yuyu dah follow dan like semua yang disuruh. dan followers yuyu sekarang cuma ada 1537 orang je.. Harap bertambah lah ye lepas nih.. :) Jom ramai-ramai join dan meriahkan lagi segmen nih.. 

Pliss like my fanpage SayeshukepinkDotCom dan jugak my twitter here yulianawahit

sape nak join just klik kat nama Shawal kat atas tu yerk.. OK bye!!!

20 ulasan:

Mohd Noor Shawal berkata...

Thanks join kaak.. :) Jom lah BW peserta lain.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

cik sweety berkata...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

jom kak. join sini plak.. folo saya plak.. ngeee :) thanks !

•*¨`*•IntanNadia•*¨`*• berkata...

salam,

done follow u, :D

jom singgah blog sy...

http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

::azmina nordin:: berkata...

datang dari segmen yang sama sambil follow http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

rafflesia berkata...

datang dari segmen yang sama :)

http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

jom ke blog saya :)

nunnaly berkata...

salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Maya berkata...

datang dari segmen yang sama. waaaa... blog kiut, sekiut tuan belog. anyway, maya dtg dari segmen yang sama... :D

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Jiha Omar berkata...

Salam,

Sy dr segment yg sama. Dh follow sini. http://www.sofiesyacollection.blogspot.com/2012/11/jom-tingkatkan-followers-sampai-puas.html

EyRrA ZeRrA berkata...

haiiii
eyrra dah follow dekat sini..
follow blog eyrra balik tau...
thanks...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

azifah yazid berkata...

bw here...

http://geeazielove4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

I am Me berkata...

datang dari segmen yg sama.. dah follow, nice blog. :)

Mimie Najib berkata...

salam..hai yuyu yang comel..tQ ya sudi singgah my blog..sy datang membalas kunjungan.. :)

FaTiMah aZ-zArAh berkata...

salam ziarah..
dari segmen yang sama..

http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

beloGIsam berkata...

salam perkenlan,, dari pintu yg sama,, dapatkan minyak kelapa dara

Insyirah berkata...

insyirah datang dari segmen yang sama
insyirah dah follow..
jemputlah follow balik :)

http://insyirah-lifediary.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

amercorner.com berkata...

hye.
assalammualaikum tuan blogger.
amer datang ni ada hajat.

first datang nak follow blog ni.
dari segment yang sama
bukti check follower box .
id : amerjaya :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

oh ya. sebagai sahabat blogger.
amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
berlangsung kat blog amer.

yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
iaitu..
MP3 SPORT
mudah dibawa time jogging.
swatch watch 3x.
http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

Ct Noraishah berkata...

follow me back!

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Aziah Ezzati berkata...

Datang dari segmen yang sama. Dah follow awak, follow saya balik :)
http://just2makeyousmile.blogspot.com/

Cikira berkata...

done follow..
singgah la sini ye TQ :)

http://speckygirlcikira.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

fredd berkata...

jom jalan-jalan ke blog ini

http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol