JAWAPAN --> Cari Gambar Tersembunyi

Assalamualaikum.. :)

Pertama sekali, mintak maaf sebab tak sempat nak update entry untuk jawapan bagi teka-teki yang yuyu bagi semalam. Tapi hari ni yuyu nak bagi lah jawapan yang betul untuk teka-teki tuh.. Thanks pada yang sudi jawab teka-teki nih..hehehe..

Tarraa.. ni lah jawapan dia.. So, jom tengok sapa jawab yang betul!!





 dan juga dari blogger http://www.kisahemasputih.com/

So, tahniah pada ketiga-tiga blogger di atas sebab menjawap dengan betul!!! haa.. jom ramai-ramai terjah blog diorang kat atas nih!!

Ok bye!~

4 ulasan:

Emas Putih berkata...

hehehehe =)

hananhadila berkata...

wah , tahniah :D

Lia Irdelia berkata...

hahhaha..
tahniah2.. :)

cikmisi leen berkata...

ahaha ,, bangga aser ..! hehe.. juz for fun ~ best jwab teka teki camni :P

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol