Cari Gambar Tersembunyi

Assalamualaikum.. :)

Hari ni yuyu nak bagi satu game kat korang semua.. lebih kurang teka-teki lah macam tuh.. Hehehe.. siapa dapat jawab akan yuyu listkan pada next entry nanti. Saja nak hilang kan ngantuk pagi-pagi  nih.. 

kalau korang tengok gambar ni ada pokok, ada daun, burung, ranting kan.. tapi, sebenarnya ada manusia yang sedang sembunyi kat situ.. Cuba korang carik kat mana manusia tu??


CARA NAK JAWAB??
-copy gambar diatas
- bulatkan/highlight dimanakah tersembunyinya manusia tersebut
- then, korang inbox kat fanpage yuyu SayeshukepinkDotCom atau pun korang tweet je gambar yg korang dah bulatkan tu.. @yulianawahit

Game ni tamat pada 9/11/1012(hari ini) jam 4 petang nanti.. Siapa yang dapat jawab nnt yuyu listkan dalam next entry untuk jawapan teka teki kat atas ni eh.. 

GOOD LUCK!!!

6 ulasan:

Mila Ahmad berkata...

yuyu, fanpages yuyu takde inbox pun !

Emas Putih berkata...

dapat pon. hehe

Yuliana Wahit berkata...

yunk, kalau x blh kat fanpage.. send pic kat twitter yuyu.. yuyu pon tak tau nape x de.. bg url blog skali..

cikmisi leen berkata...

yeay ! dah jumpa ~ hehe =D

boni kacak berkata...

adeh.. twitter sik ada..hehehee

deno berkata...

alamak.. tak jump la...

P?S : deno folow sini.... jemput la ke blog deno nanti ya :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol