Clean & Clear dari Malware!

Assalamualaikum!! :)

Kecoh hari ni pasal blog kene virus Malware! Seharian yuyu blogwalking, majoritinya dok cerita pasal virus menyengat ni je.. Hurrmm, hakikatnya very so scare!! Thanks to MAMA MASZULL sebab share benda ni. And alhamdulillah my blog yang sweet & sour ni bebas dari kuman!!! Eh, Malware.. 


Saja nak bagi besar-besar.. Bukan riak.. hahaa Ampun!!..Sapa-sapa yang blog dia macam ada yang tak kena tu haa jom try scan sini.. SCAN YOUR SITE!! Mana lah tau kot..kot.. Eh,,,.. 

 Credit from MAMA MASZULL.. 

8 ulasan:

Nana Hashim berkata...

kita pun dah check..blog kita bebas malware..dpt sumber dr blog eraz fadli

Fendy berkata...

ramai yang kene malware skrg ni....

maszull berkata...

assalamualaikum yuyu...nasib baik x ada jangkitan virus tu kan...:)

Mila Ahmad berkata...

nasib baik bebas malware

✿Lady Ainaa✿ berkata...

yeay!! Bebas dari malware!! selamat di lihat dan di view.. heheheh

boni kacak berkata...

penyebab malware ni sebenarnya datang daripada iklan nuffnang...

Nadot berkata...

tq share link tuu..dah cek..seb baik takde.. kalau ade..mati la sy yg bute it ni... hehe..tq ;)

Ibu MIfzal Arysad berkata...

mujur blog sy pun bebas dr malware..risau gak ni..

thanks for sharing the scanner tool..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol