1 Weeks

Assalamualaikum..

"Eh, yuyu.. baik ko delete je blog ko nih!! semak je.. dah lah seminggu tak update.. konon blogger tegar.. poyos lebih!!"

Sobs sobs!! lama sangat dah tak update blog nih.. Dialog kat atas tuh sesaje je tokok tambah.. padahal x ada ape pon.. gempak lebih.. Maaflah kalau ada yang bukak blog ni tapi still entry yang sama..(ada ke??) bukan tak nak update.. tapi, masa tak mengizinkan.. entah lah.. nak kata busy, kang korang cakap yuyu ni bajet setengah dunia.. like like kerabat diraja gitu nak sesibuk dunia.. yuyu punya traffic pon turun mendadak kedadak!! haaiisehh, serious ni. busy.. percayalah.. sibuk dengan bisnes online, tempahan bunga, dinner sini sana, fitting untuk baju kawen, prepare itu ini.. memang tak menang tangan.. tapi, fb & instagram i'm still rushing!! hehheee.. yolah, tak payah nak taip panjang-panjang. :)

Selamat Hari Raya!!! haa tak pasal-pasal.. lusa dah raya u all.. ape preparation?? mesti gempak kan.. yuyu just baru beli barang-barang dapur je untuk masak.. baju raya?? tak de baju lah kali ni.. dalam misi menjimat duit sekarang ni. pakai apa yang ada je.. :) yuyu nak wish Selamat Hari Raya Aidiladha lah kat korang semua.. Alhamdulillah, kita still diberi peluang untuk merasai hari raya ni kan.. Syukur.. 

Nak selit iklan sikit boleh?? hehee.. anyway, alhamdulillah, yuyu baru siapkan website online yuyu sendiri. penat lelah yuyu buat sendiri dan hasilnya memuaskan.. :) so, kepada wanita, anak dara, remaja, ladies, women, superwomen kat luar sana tu.. Jemput singgah di website online yuyu.. yuyudeshoppe.blogspot.com
Jangan malu-malu.. Nak shopping ke.. window shopping ke.. semua boleh.. hehee.. terutama pada yang mementingkan kecantikan, insyaallah it will help u. :)

Dadaaa... 


7 ulasan:

✿Lady Ainaa✿ berkata...

huaaaaaaaaa... rindu kat sis yuyu yang comel ni tau tau tau... ingatkan sis dah tukar link blog, sbb x keluar kt bloglist sy.. btw, selamat hari raya aidiladha!!!

boni kacak berkata...

sob3..saya tak ada preparation pun raya ni...

Yanie Andierah berkata...

Bye buku teks , Hai Novel :) http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/bye-text-book-form-3-and-hye-novel.html

aini shahroni berkata...

akak saya tag blog akak untuk segmen neh>>
http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-up-kan-followers-dengan-mendadak.html

iTU AKHiL berkata...

wah biz online mesti masyuk kn akak??
gud luck n selamat bakal penganti baru hehe

E'in berkata...

ein pun baru update... dh lame xbkk blog... hahaha

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

biasa la tu.. aku pun kadang2 tu sebulan lebih tak update blog.. atas sokongan blogger2 lain, semangat tu dtg balik.. hehe [blog saya]

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol