Special Review Blog #2

Assalamualaikum.. :)

Dikesempatan hari Jumaat yang mulia ini, yuyu nak sambung buat review blog yang bertuah.. Ini adalah review kali yang kedua. Insyaallah akan sentiasa berterusan entry review blog seperti ini.. So, tak payah lah nak berbasah basi.. Kali ni yuyu nak review blogger yang sentiasa comment setiap entry yang yuyu publish.. TQ so much.. yuyu sangat appreciate sebab luangkan masa untuk bukak blog yuyu yang naif ni dah komen pulak tuh.. Oh god.. thanks..thanks.. So, ini je yuyu mampu buat untuk balas jasa baik beliau.. So, jom terjah!!!

 Seorang blogger yang baru sahaja berkahwin.. (Tahniah.. Selamat Pengantin Baru) Blog beliau menceritakan lebih kepada kehidupan peribadi. Bila tengok blog archieve, Puan Mila Ahmad ni berblogging since 2010. Sebelum ni blog beliau bertemakan hijau. tapi nak tukar angin katanya.. so, jadilah warna purple plak. Yuyu suka baca blog beliau.. sebab?? penulisannya. Sangat sempoi dan simple. Pertama kali yuyu baca entry dia, menarik!! kelakar dan of course yuyu selalu ketawa bila baca entry dia.. cara dia menulis dan bahasa yang digunakan memang sesuai.. Tidak terlalu formal dan tidak terlalu kasar.. yang sedang-sedang saja.. hehehe.. Blog pon sangat ringan dan tak payah nak tunggu loading bagai.. So, let's we terjah merjah blog Puan Mila Ahmad nih!!. 

Nak yuyu review blog?? rajin-rajinlah comment entry yuyu yer.. hehhee.. To Puan Mila, hope this entry make u spirit for be a good blogger will soon.. :)

p/s: Sesiapa yang nak order Naturactor Foundation boleh email diva_yuyu@yahoo.com.. harga RM45.00 sahaja.. TQ

7 ulasan:

MRS Rongoks berkata...

yeay ! dah follow dia.hikhik

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu, bestnya ada special review lagi. yuyu baik hati, mesti ramai singgah sini :)

Mila Ahmad berkata...

oh no !! yuyu !!! series mila terkujat..TQ so much sudi buat entry tu blog picisan mila..terharu ni sobs..sobs..sobs...:'(

AsiaCube berkata...

Bestnya ada blogger bagi review.. Bila pula admin nak review web kami aka AsiaCube? hehe



Nota kaki:
AsiaCube menawarkan perkhidmatan untuk bertukar like,pengikut serta trafik :)
Lawati AsiaCube - The Best Free Social Exchange Site! untuk pendaftaran percuma :)
Muat turun panduan ringkas AsiaCube : Tutorial AsiaCube
Tonton Video AsiaCube : Tonton Video AsiaCube

Nurul Akmal berkata...

Selamat berkenalan kita... :)

boni kacak berkata...

cantik juga blog dia ye..

✿Lady Ainaa✿ berkata...

alahai sweetnyaaa header dia.. nak view juga lah.,. heheh

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol