Shiseido Mask Beauty!!

Assalamualaikum..

Siapa yang dah khatam blog yuyu ni mesti ada baca entry yang mana yuyu post pasal Bigolo ClearPore Deep Cleaning Mask kan.. Bioglo Mask ni adalah mask/topeng untuk menghilangkan blackhead dan juga whitehead di muka kita ni.. Pengalaman yuyu semasa menggunakan Bioglo Mask ni.. Alhamdulillah.. sangat-sangatlah berpuas hati.. memang hasilnya terpacak-pacak keluar.. senyum je bila tengok.. hehehe.. tapi yang kekurangan mask ni adalah bila dah kering nak cabut sangat lah sakit..sampai mengalir-ngalir air mata yuyu ni menahan.. Yuyu yakin siapa yang pernah pakai bigolo mask ni dia tahulah macam mana rasa sakitnya.. :)

Bigolo ClearPore Deep Cleaning Mask

Tapi sekarang, yuyu dah cuba satu produk baru.. Shiseido Mask.. Mask ni sama macam bioglo jugak.. Tapi yuyu rasa Shiseido lagi ok.. dan bila nak tanggalkan.. tak rasa sakit pon macam pakai bioglo tu..


Mesti ramai yang dah tahu produk ni kan?? and mesti dah ramai pon yang guna.. :) macam mana?? ok tak?? Yuyu pakai, alhamdulillah.. sangat puas hati.. Memang yuyu sangat-sangat suggestkan untuk korang cuba sendiri mask ni.. 

oppsss.. maafkan orang yang syok sendiri nih..

Nak cantik?? kenalah dari sekarang jaga kecantikan muka kita.. Jangan dah penuh satu muka nanti baru mencecet nak cari apa produk yang nak rawat muka kita ni.. Apa yang bestnya, Shiseido Mask ni semua golongan boleh guna.. baik lelaki dan juga wanita.. Macam yuyu, dari sekolah rendah yuyu dah start jaga muka.. sebab, environment kita ni penuh dengan habuk dan kotoran.. :) Eh, lelaki pon kena jaga jugak muka tau.. sebab lelaki lagi banyak kotoran kat muka sebab terdedah dengan environment kat luar.. 


So, kat sini.. siapa yang nak try mask ni memang dialu-alukan.. dan korang boleh dapatkan Shiseido Mask ni dari yuyu sendiri.. harga pon murah je.. senang cakap harga mampu milik.. 1 pcs RM2.50.. tapi yuyu suggestkan korang beli 6 paket terus just RM15.00 only.. dan satu paket mask ni boleh pakai sampai 2/3 kali tau.. dan korang kena amalkan pakai mask ni 2/3 kali seminggu.. so, 1 paket for 1 weeks.. jimat kan?? sangat jimat.. kalau nak order boleh isi ORDER FORM ni.

1 packet = RM2.50
6 packets = RM15.00 only

Yuyu suka sangat share apa yang yuyu pakai.. lagi-lagi tentang kecantikan.. Apa salahnya yuyu kongsikan something untuk korang semua kan.. :) smile!!!



5 ulasan:

✿Lady Ainaa✿ berkata...

serius berkesan?? ena ni mslh blackhead kat hidung.. ena dah tak tahu nak buat mcm mana.. nak beli yg sebarangan, takut tak berkesan.. ena nak beli yg ni la, dah la murah...

Yuliana Wahit berkata...

yup dear.. berkesan.. cuba lah try.. email yuyu k.. atau pon inbox je kat fb..

Sue Echan berkata...

Yuyu, sue penah try black mask tp brand lain.. mmg sakit klw time nk cabut.. sekse tang bulu kening n ubun2..huhu..tapi best lepas pakai.. rasa ringan je muka.

izah lanolano berkata...

murahnye. sy beli 5pacs rm25.

Tanpa Nama berkata...

yuyu stay area mana? sy stay kat area ampang. kalo sy nak hari nijugak, yuyu ade buat penghantaran tak? sy bayar on the spot. teringin sgt nak cuba mask ni.

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol