Senarai Peserta Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Assalamualaikum.. :)

Entry ni yuyu publishkan senarai peserta yang join segmen yuyu.. Yuyu transfer dari sidebar ke entry ni sebabnya untuk mengelakkan dari loading yang lambat.. Kang bosan pulak korang menunggu ye tak.. lagi satu, senang sikit korang nak blogwalking kan?? haa.. so, jom lah ramai2 terjah blog-blog kat bawah nih..

GROUP 1
  1. http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://nurizzati0920.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://juejaynee.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://www.syuhadasalleh.my/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 2
  1. http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://meerasmira.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://andisakinah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://iylarahim.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://anis-farhana00.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://farhanabiella.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://natasya-pink.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 3
  1. http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://zamani84.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html 
  4. http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://duniabawahtempurung.blogspot.com/2012/10/segmen-yuliana-tambah-follower-banyak.html
  6. http://zuepunyabelog.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://officialanita.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 4
  1. http://nugrulsakura.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://schaazman.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html
  4. http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html
  6. http://manisgurl.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://askwhat-24.blogspot.com/p/segmen-jum-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://amyfendi.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://yayashakalala.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-banyak-banyak.html
  10. http://eynareenstory.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 5
  1. http://pinkylady687.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://melliasyg.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 6

  1. http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://shastory-sha.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://a-littlescientist.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://aimishyuu.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html
GROUP 7

  1. http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://chuachowder.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://chuachowder.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://beautyshinju.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://naz-only-you.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://heartstringsrilakkuma.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 8

  1. http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://miszevilla.blogspot.com/2012/10/jom-bersegmen-tambah-follower-banyak2.html
  4. http://myzamichiko.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://mynameistyakamal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://sitinurulatiqahabdullah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://supergirllulu.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 9

  1. http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://miaduniaku.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://haryatifaizal.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://wwwpermatabiru2010.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  6. http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://wanyaziz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://syurgakasih.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 10

  1. http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://eyradzuhairah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  4. http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  5. http://merepekgila.blogspot.com/2012/10/segmen.html
  6. http://sweethoneyzz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  7. http://ckod-ckodok.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  8. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  9. http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  10. http://hananhadila.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
GROUP 11

  1. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  2. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
  3. You're Next!!



Thank u so much pada bloggers yang join.. :) jgn lupa follow diorang tau!! Eh, nak join?? klik sini.. SEGMEN

13 ulasan:

boni kacak berkata...

wah..ramainya....

Fendy berkata...

1440 dtg sebab dah join....

Aimi Syahirah berkata...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

Eraz Fadli berkata...

done untuk 6 group! ;)

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA berkata...

huh ! penat aku BW dan komen dekat semua blog di atas.. bagi blog yang aku tak tinggalkan pesanan khidmat masyarakat maknanya aku dah pernah masuk bloh u all lah kk ! :)

Nurul Syahirah berkata...

done follow smue :)

Syakilla Azam berkata...

da follow....meh singgah sini meh...kiter blogger baru....http://miszevilla.blogspot.com/2012/10/jom-bersegmen-tambah-follower-banyak2.html

Cik Fatyn berkata...

Done untuk 8 Group. Akak Yuyu masukkan link blog saya tau? Hehehe :D

ell lina berkata...

perghhhh!!!ingatkan senang BW ni..ahahha..3 jam habis untuk bw 8 grup tu..hahahah..juling dh mata mencari butang "join this site" kt stiap blog.. :p

Azielah Rahim berkata...

link iylarahim.blogspot.com tlah ditkar kpda http://azielahrahim.blogspot.com

kesulitan amat dikesali : )

Eraz Fadli berkata...

done 9.7

Mama Adam berkata...

done follow hingga 10.4 :)

Nor Anytaa berkata...

assalamualaikum . sorry , sy dah tukar link blog :( group 3* *no 7* http://anitapunyastory.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html <<- ni yg baru punya . TQ . :)

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol