Special For Bride to Be!

Assalamualaikum..:)

This just a shorted entry.. Actually, for all information.. I've closed my order for flowers hand bouquet.. But, I had received more emails and inbox to open back my order.. Pada mulanya, yuyu menolak disebabkan kekangan masa yang tak mencukupi.. ditambah lagi dengan preparation for my big day.. bukan apa.. yuyu tak nak tamak.. open order tapi nanti tak terbuat.. I don't want this.. :(

Tapi, yuyu dengan besar hati nak umumkan yang yuyu open order for hand bouquet flowers.. Yuyu tak sampai hati nak kecewakan diorang yang dah emails yuyu bila nak open order.. :) sampaikan ada yang email banyak kali.. so, i hope this a good news for bride to be.. 



Fabric & Felt Flowers Hand Bouquet
for engagement, solemnization, wedding and pre-wedding photoshoot

Hand Bouquet cute ini akan menyerikan lagi majlis korang semua.. Untuk quatotion atau sebarang pertanyaan.. boleh lah email diva_yuyu@yahoo.com.. I'll give a special price for bride to be.. So, jom booking sekarang!!!


5 ulasan:

Sue PeLik berkata...

hehehe cantek!!!! tapi saya lambat lagi nak kawen. huhuhu pandainyaaa, mana belaja???:)

Yuliana Wahit berkata...

huhu.. blajar kat internet je.. ada tutorial.. try buat..

baby comel berkata...

siyes cantik.. tp sama cm sue jugak, belum ada tanda2 nk kawin lg =) hehe

boni kacak berkata...

semoga apa yang awak usahakan ni akan bertambah rezeki ye..amin...

✿Lady Ainaa✿ berkata...

comelnyaaaaaaa sis.. baguslah reti buat, nanti dah nak kahwin, tak payah susah2 nak pergi tempah.. nanti boleh la ajar ena camne nak buat.. hehe

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol