Carribbean Island!!

Assalamualaikum..

Ehem.. ehemm.. Testing2!! testingg 123.. testingg 123!! Ok dah.. Actually, yuyu adalah salah satu fans kepada kumpulan KPOP Girls Generation. Of course ramai yang tahu Girls Generation kan?? kan kan?? chettt!! tak mengaku lagi tuh.. Gangnam Style tahu.. Girls Generration tak tahu.. 


yang nilah.. haaa kenal kan.. goood... lepas yuyu tengok video klip Girls Generation berduet dengan kumpulan 2PM dalam lagu "Cabi Song" yang mana lokasi pengambaran dibuat di Pulau Carribbean di Korea Selatan.. Owwhhh!!! jujurr.. yuyu teringin nak pergi sana.. Pulau yang sangat cantik dan bersih dan awsome itu membuatkan keghairahan yang amat ketara.. Wahh over kau!





cantiknya!!! nak pergi.. nak pergi.. nak pergi..(sambil merengek-rengek)... hehehe.. korang pon mesti nak pergi jugak kan?? haaa.. yuyu nak invite korang sebenarnya untuk sama-sama join contest dari AXE NUFFNANG untuk berpeluang bercuti ke Carribbean Island!! Free tau.. bukan kena bayar pon.. Caranya?? senang je..   scrrol je bawak okey..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cara-caranya:
1) Buat satu entry berkenaan 'Apakah 3 tips paling gila korang untuk menarik kaum lelaki/wanita??
2) Post kan entry korang didalam borang yang disediakan.. klik sini Contest Submission.
3) Tarikh akhir pengantaran contest adalah pada 9 September 2012(AHAD) pada jam 5.00 petang. 

Terma & Syarat
* terbuka kepada ahli nuffnang berstatus Glitterati sahaja.
* ini adalah jemputan DOUBLE.
* keputusan HAKIM pada pemilihan pemenang adalah MUKTAMAD.
* terbuka kepada warganegara MALAYSIA sahaja..

Itu je.. Senangkan?? oppss lupa nak cakap.. entry dalam bahasa Melayu/English dibenarkan.. apa.. hadiah??  

Hadiah Utama 
1 X perjalanan 4 hari 3 malam untuk 2 orang ke private island AXE di Carribbean bernilai RM40,000 ( semua perbelanjaan dibayar!)

Hadiah Kedua
4 X  RM250 hadiah wang tunai

Hadiah Ketiga
10 X AXE Hamper bernilai RM200

Hisshh!! hadiah dia pon gila-gila punya dia bagi.. Tak ley tahan.. Korang, jom join ramai-ramai.. mana tahu rezeki yuyu dan korang dapat pergi.. Bestnyaa!!!
Untuk maklumat lanjut boleh klik disini nuffnang.com.my.

Thanks for reading this entry.. (^_^)

6 ulasan:

nana kamarul berkata...

OMG! Bestnya tempat dia!!! Nak pegi nak pegi!!! Jom pegi same2 yuyu :P

cik yuyu berkata...

nana kamarul: jom.jom.. yuyu mmg nak pegi.. hahaha cuba je.. mana tau rezeki..

pha is berkata...

lawa la pantai tu...

hnahdy berkata...

hana xpernah jon mana2 contest nufnang. tapi contest ni cm senang ja.hehe nak join lah :)

Mina Tan berkata...

Nampak attractive contest in....

Isabel Diaz berkata...

best lh lgu cabi song tu slalu dgr tp bruw taw girl generation yg nyanyi. BTW, selamat bersegmen. Hrp2 akak dpt g, mna taw bawak buah tgn dr sna k.. hehhe

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol