Kesan akibat tangan menggatal!

Assalamualaikum.. 

Tadi terasa nak update blog guna iphone je.. but this is first time yuyu nak update guna iphone.. before ni..rasa macam susah tu yang just update kt notebook je.. tapi, tadi terasa macam gedix, menggatal nak update guna iphone.. so godeh-godeh lah dulu kan before type entry.. 


wahh macam syookk jep update guna iphone ni.. nak try lah.. but baru nak taip post tittle macam ada loading sikit.. then, tangan yuyu ni menggatal dok pergi click back(post) then, apa yang yuyu terbuat??


yuyu terdelete entry yang semalam yuyu buat.. Entry about "Friends Never Ends".. Penat-penat yuyu type untuk create the moral of value dalam entry tuh.. but.. the ends?? huk huk... waaaa!!! serious..sakit hati.. rasa macam nak gigit-gigit je tangan nih kenapalah kau gatal sangat dok klik-klik back tuh.. kan dah... 

Ok.. the effects of that. Mood down terus nak update entry.. Padahal semangat dah berkobar-kobar dah ni nak menaip.. My brain pon dah penuh sarat dengan karangan-karangan ayat.. Kalau dilepaskan ada cecah 750 patah perkataan.. Bhahahaa.. eh, apa gelak-gelak??.. :p

So, esok jelah yuyu update.. tapi, update kat my lappy.. not iphone!! Ada cerita yang yuyu nak tulis.. Hehehe.. Stay Tune okeyh.. erk?? macam irine pulak ek nak ada stay tune segala.. haha.. ok bye!! nak redakan hati yang telah tersakiti.. :)

9 ulasan:

Michelle Hopell berkata...

nahh kan .. tu la sape suruh gatal sangat. heehehe.
takpe nanti retype balek. hehee~

Nur Iffany berkata...

jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com ye, i'll follow u back :D

Aesya Zealous berkata...

hoho sabo jelaaa

Syazwan Che Deraman berkata...

moral of the story.
jangan update guna iPhone.
hehehe.

blog usang berkata...

tak apa..:)

Nick Nashram berkata...

takde masalah kalo entri terdelete or memang sengaja delete..tak payah taip balik..pegi je dekat view in goggle reader..sign in dan copy balik entri yg terdelete tu..huhu

Sue PeLik berkata...

huhuhuhu kesiannta terdelte pulak pernah jadi jugak. memang frust! huhuhuhuhu

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu.
sheila pun kadang2 update guna iphone. first2 dulu ada gak terdelete entri. but then, skrg dah reti guna. hahahaha. kesian yuyu! sila bersabar banyak ye :)

Amir Aiman Akashah berkata...

xpe..dugaan mematangkan tindakan namanya tu.

lps ni leh mnaip ag entry yg tpadam tu...elok utk senaman jejari...hihihi

kesiaan yuyu...sabaq ja la na

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol