Menternak Lemak di The Chicken Rice Shop

Assalamualaikum (^_^)

Fine, aku buat entry lapuk hari ni.. Sepatutnya aku update minggu lepas.. tapi, baru hari ni ter-update.. Alaahhh.. takpelah.. kira halal je lah eh.. sebelum tu mintak tolong boley?? like my fan page disini SayeshukepinkDotCom. Thank you.. Lepas beberapa hari beraya.. Rasanya raya ke ketujuh macam tulah baru dapat beraya dengan tunang sendiri.. Huh! Plan hari tu nak pergi beraya rumah kawan2 sendiri & kawan2 dia.. tapi, tak tahulah sama ada diorang ni memang busy atau pon tak nak kitorang datang sana.. Macam-macam alasan bagi.. Hmm ok aku faham.. Baru nak makan free..

So, change to plain B.. Apa nak buat?? Pergi menternak lemak pon baik jugak nih.. So, we decide to lunch at Chicken Rice Shop.. I don't know why we choose that restaurant. Yang aku tahu tekak aku nak makan nasi ayam!. Lets'go.. 


Sampai-sampai je buat aku rasa memang happy sebab tak ramai orang.. Kan bagus.. sebabnya tak payah lah nak tunggu oder lama-lama.. Perut dah krukk krukk nih.. Ok, cept-cepat order dan kami memilih order set supaya lebih jimat gituh.. 

boleh lah kot.. Harga pon takdelah mahal sangat.. Dua perut je nak melantak.. 


laporr laporr laporr.. mana makanan saya!!


bagi lah chance nak interprame.. 
Then, tak sampai setengah jam makanan kami pon sampai.. yeahh!! Jemput semua!!

Pepsi & Hot Nescafe

Chicken Rice with soup & sambal

Prime Hone BBQ Chicken 

Personal Portion of Chicken.. aku pilih yang steam punya.. sedap!!!

Nyonya Pai Tee

Tofu with Ouster Sauce tapi tambah egg..

Ipoh Bean Sprouts (aku?? kompom lah tak makan sayur..)

After 1 hour.. Ok i'm done!! dah kenyang.. Jom baleekk.. Sesi seterusnya adalah menonton wayang.. Movie Seram Sejuk.. Siapa yang dah tengok movie tu?? Memang best gilerrr.. Kelakar habess.. Yuyu bagi 5 stars for this movie.. :) Ok.. dah..dahlah tu entry menternak lemak kau nih yuyu.. Takde sapa nak baca pon.. Hahaha.. Bye!

Thanks for reading this entry!! :)


8 ulasan:

Mr. Firdaus Windey berkata...

sedapnyer... ni yang rasa nak gi CRS ni..

Mohd Rizwan berkata...

sedaaapp! nk sikit :3 *hulur tangan*

Zulkbo zulkboCom berkata...

salam....
ermm..memang berlemak makanan tu
apa pun apa nak takut. penulis kan
dah ada yang menunggu tu (tunangan)

boni kacak berkata...

lama tak makan kat sini.. wah.. teringin pulak nak pegi..hehehe

✿Lady Ainaa✿ berkata...

CRS ni dah la murah, pastu byk lak tu hidangan dia.. sgt kenyang la makan... suka Nyonya Pai Tee dia.. sedap n crunchy sgt2.. weeeeeee *terliur*

aniqbukhary berkata...

Chicken rice shop.. hehe

Miss Fifi berkata...

aduhh,lapar plak ble bce nie..
ade chance nk singgah esok nie :)

Arham Md Ali berkata...

Kat muar ni kedai chicken rice shop dah tutup, jadi memang tak boleh dahla nak merasa. :(

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol