High Heels for SALE!!

Assalamualaikum.. :)

Just short entry.. Sebenarnya yuyu dah lama nak post entry ni tapi asyik tak berkesempatan aje.. Yuyu nak bagitahu yang yuyu nak let go my heels.. huk huk huk.. ada yang gilakan heels?? or brand SUMMIT??




High Heels - Black & Grey
Price: RM65.00nett (masa beli around RM79-RM89.. tak berapa ingat)
Size: 39 
(opsss hanya utk kaki bersaiz besar.. chooii nampak no kaki aku besar..)
Heels: around 2 inch
*First Come First Serve...*

Heels ni yuyu baru pakai satu kali je.. Masa pergi event dinner kolej.. lepas tuh, yuyu dah tak pakai dah.. terus simpan dalam kotak.. So, of course heels ni masih fresh lagi.. shoes ni cantik sangat2.. simple and match untuk pakai baju apa2 pun.. :) huehuehue.. any interested?? 

sebarang question or anything about this shoes.. boleh email yuyu diva_yuyu@yahoo.com.. TQ..

4 ulasan:

Boo berkata...

Assalamualaikum..
hee besarnya saiz kaki! sama saiz pulak dgn sheila. hehehe

OnE_nIeZuKa berkata...

haiii..

marilah join giveaway saya nak makeup.. hadiahnya istimewa n banyak...
http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

wann sury berkata...

love heels..tpi lagi tinggi lagi beshhh...

✿Lady Ainaa✿ berkata...

alamk...besarlah pula.... huhuhu...

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol