Special Review Blog #1

Assalamualaikum.. :)

Sebelum itu, boleh nak mintak tolong tak?? like page yuyu kat SINI.. TQ korang.. Love you all ketat-ketat larrh!! muahaha.. Ok dah..dah.

Before ni, yuyu ada buat special review blog dalam entry DISINI!! Dalam entry tu yuyu buat 5 review.. dan itu yuyu buat secara group.. Then, kali ni yuyu nak buat untuk individu pulak.. Kira ni lagi pluss pluss pluss punya special review dari yuyu.. Ngeh ngeh.. 

So, blog yang yuyu nak review adalah.. 

Blog yang simple tapi nice!! dan blog kepunyaan wanita yang bernama Puan Shiela ini tidak menfokuskan satu  perkara dalam penulisannya. Macam-macam ada dalam blog dia.. tips, tutorial, nasihat, petua.. dan juga personal life.. I think she is a mom to be.. i'am right or not?? hohoho... pape pon tahniah untuk bakal baby nanti.. so, korang.. jangan segan.. jangan malu.. sila lah blogwalking ke blog dia ni okey.. lagi bagus follow sekali.. alaa apelah sangat just klik kat button follow tu je.. :)

kalau korang nak tau.. yuyu buat special review untuk dia sebab dia adalah top commentor's dalam blog yuyu.. majority setiap entry yuyu dia comment.. maybe dia pembaca setia blog yuyu kot.. erk?? hahah.. perasan lah akuh!! so.. ape salahnya kalau yuyu buat penghargaan untuk dia kan.. supaya dia terus bersemangat dalam berblogging nih!! ya tak?? yaaahhh hidup puan shilot!! ahaks!

p/s: kalau nak yuyu review blog korang.. rajin-rajin lah comment entry yuyu.. mana tau tiba-tiba yuyu terdetik nak bagi hadiah sekali ke?? waahh gituh!! ok bye...




9 ulasan:

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu.
terima kasih sudi buat review tentang blog Triple S ni..
heee, memang saya suka komen blog yuyu. Skrg ni, saya terlebih rajin komen blog2 org lain juga. hee :)

Sya Isya berkata...

wah, rajinnya yuyu buat review. Salam perkenalan dari Sya :D

eza miza berkata...

dah terjah.. Nice blog

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wahhh tahniah kepada Puan Shiela... hehe... nanti nk terjah blog dia..^.^

Mummy Akmar berkata...

Salam Kenal Yuyu.

Mummy suke blog yuyu color pink color feveret Mummy. Nak follow lah blog ni..

Nanti singgah blog Mummy and follow back ye!

Take Care Dear!

Nasuha berkata...

bestny,,,

pha is berkata...

nak pi terjah beliau la lepas nih.. hehehe

Pinkbubblegumprincess berkata...

salam...dah follow yuyu jugak...http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com...eh btw, header blog awak chomel!! buat sendiri?? jeles.. :)

Nor Salmi berkata...

Sheila memang rajin.. Siap review blog followers lagi..

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol