Entry penyedap je..

Assalamualaikum..

Mak aihh!! tajuk entry macam hot-hot and spicy jerk ek?? Muehehe.. Opsss.. don't think yellow brain okeyh! apa yang dimaksudkan dengan entry penyedap je itu adalah entry dari orang yang otak dah tepu berhari-hari tak update blog nih cuba sedaya upaya diiringi dengan peluh keringat untuk update jugak!!.. Haiiyooo.. serious!! entah kenapa macam tak boleh nak proses pulak brain ni.. Aduhh.. parah banget nih bu.. 

Ada dekat 100 kali kot dok refresh blog ni dan apa yang yuyu nampak adalah entry yang sama.. Update?? kan dah cakap tadi.. brain ni tepu banget gituh! so.. tengok jelah entry tuh.. khatam banyak-banyak kali.. 

Waittt!! yuyu rasa yuyu tau kenapa brain yuyu dah tepu sangat dah ni.... sebabnya kan.. ni yuyu rasa lah eh.. yuyu tak boleh kalau tak update blog dalam satu hari.. tak kisah lah update apa-apa pon.. yang penting ada entry baru.. kalau missed satu hari.. nanti akan melarat sampai keesokan, lusa, tulat, tubit.. dan seterusnya.. erkk?? ok..ok.. 

So, yuyu kena disiplin diri untuk update at least 1 day 1 entry.. For my brain!! bhahahha...

harap dapat menyerikan lagi blog yang dah memang berseri nih.. ahaks!!

Ok bye!!

9 ulasan:

YaYaNsMuM a.k.a YM berkata...

Good luck yer, :)

boni kacak berkata...

alalala.. comeynya dia..hehehe

blog usang berkata...

update lah apa-apa..:)

lagu apa di blog awak ni.? siapa yg nyanyi? best sangat

Nick Nashram berkata...

sehari tak update dan tak bukak blog rasa macam ade something tak lengkap je..huhu..kadang-kadang rasa sume benda kita dah tulis.tak tau nak update apa dah.

cik yuyu berkata...

YM: TQ dear..
Boni: hehee.. TQ bro..
Blog Usang: tajuk lagu Mendua-Astrid
Nick: tau x pe.. tu yg jadi tepu.. beku..smue ada.. muehhe..

Cik Mira berkata...

sesejak dah tunang ni baru la ade idea nak update belog. kalo tak belog kite besawang di mamah usia T_T

miss Fyqa berkata...

hehe. fyqa pun dah makin liat update belog ..adeh..camne ni nak konsisten..

Aida Omar berkata...

alolo.. comeynye yuyu senyum memang menyeri gitu. hehe.. betul2 start sekali mis, melaratlah jadinya. :)

Boo berkata...

Assalamualaikum. sheila pun ada pemikiran begitu. tu yang selalu update even letak gambar je. hahaha. gila blogging kan

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol