Restaurants Tuah Di Yuyu

Assalamualaikum.. :)

-STOP!!!
-eh, apesal ni??? Terkejut tau tak..
-jap2... Nampak tak apa yang org nampak??
-apa??
-restaurant tu nama yuyu lah.. Ngeeee.. Jap nak snap jap...

Ok guys!!! Rasa macam kembang kempis...kembang kempis je my tuuutt nii.. Bila nampak signboard restaurant tu nama yuyu.. See?? Fofular gituh!! Waaa jemah nih.. Actually that's a mamak's restaurants.. Yuyu jalan-jalan nak cari tempat makan.. But yuyu tak makan kat situ kot.. Huhuhu... Cari kedai makan lain.. Curi2 snap gambar nih.. Agak2 owner kedai tu nampak tak ekk yuyu snap gambar?? Tp mcm nampak.. Hohoho cabut!!!


psssttt... Berani mati yuyu update entry guna iphone.. So, kalau mcm bersepah je tgk maaf lah yer.. Saja je nak test.. Eh, bagus jugak ada nama Tuah Di Yuyu nih.. Semoga yuyu sentiasa bertuah dalam apa jua perkara yang yuyu buat.. Bukan utk yuyu saja malah utk org lain jugak!! Aminnn.. Ok bye!!!!

p/s: jom try app baru NuffnangX.. best.. tak yah tunggu2 loading kat blog yuyu nih.. siapa yang dah ada tuh add yuyu k.. taip je sayeshukepink.com @ yuliana wahit.. nanti keluar lah tuh.. :)

11 ulasan:

Meow Aizawa berkata...

ohhhh best la ade "kedai sendiri". hehehehe

meow singgah sini ye..hehe

✿Lady Ainaa✿ berkata...

wah wah wah... feymes u, sis yuyu... awwww...

boni kacak berkata...

wah... tuah tu..amin...

Boo berkata...

Assalamualaikum yuyu,
bertuah kongsi nama yang sama.
semoga tuah dan kejayaan seiring dalam hidup kita. Insya Allah dengan izin-Nya :)

lepakk.com berkata...

Tuah betul nana yuyu...kalu pegi jepun atau korea mesti lagi banyak kedai nama yuyu kan

Nick Nashram berkata...

heheh..patut bergambar sekali depan kedai ni.
pernah jugak jumpa kedai nama nick donut..hahah
takpa, nakti ada modal boleh bukak kedai sendiri jugak.

Mia Liana berkata...

uikkk heheheh seronok juga bila terserempak dengan kedai yang guna nama kita. tumpang bangga kejap..

Mia Liana berkata...

uikkk heheheh seronok juga bila terserempak dengan kedai yang guna nama kita. tumpang bangga kejap..

baby lydia berkata...

salam sayang n salam kenal,dya follower sini ya..

msredcheesecake berkata...

Kedai mamak ke? Jual makanan siam? Hebat...heee

Izzah Norlizah berkata...

untgla yuyu ya,,,
da kdai nma sndri wlupn ownernya bkn yuyu^^

Mna taw 1ary nti bka kdai mknn sndri^^

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol