Samsung Smart Camera for FREE!!

Assalamualaikum.. (*_*) woot..woot..

Kat sini ada yang penggila/penggemar dan pentaksub camera tak?? Raise your hand and say " Of Course Me!!".. :) hahhaha dah agak dah.. ishhh ramainya yang angkat tangan.. ni yang angkat tangan ye ke pentaksub camera?? 

Yuyu nak bagi korang camera free ni.. Samsung Smart Camera.. Nak tak?? mestilah nak kan.. free je kot... Hek eleh, yeye'o je yuyu nak bagi Smart camera?? poyos je lebih! hahahha. actually, it was not me want to give you this camera.. but, syarikat Samsung yang nak bagi.. haa kan betul.. poyos je..  


ha..ha..ha... percaya atau tidak?? kena percaya jugak.. arhh..saya nak yang pink tuh.. nak nak nak.... so cute!!

Caranya senang je untuk korang dapat Samsung Smart Camera ni free.. Just SHOOT WOW! SHARE NOW! tak tau macam mana?? :)
* Join the facebook Shoot Wow! Share Now!


* Firstly, Isi borang pendaftaran... Klik link kat atas tu..
* Upload gambar yang berkenaan dengan tema Malaysia.. tak kiralah macam korang buat Bendera Malaysia ke, Jalur Gemilang ke, Nasi Lemak Jalur Gemilang ke.. yang penting berkenaan dengan Malaysia.. dan pastikan gambar itu dibuat sehabis kreatif yang boleh..
* Lepas tu, korang explain lah tentang gambar yang korang upload tu.. Tidak melebihi 140 patah perkataan.
*Korang boleh upload gambar sebanyak mana yang korang nak supaya peluang korang untuk menang lebih meningkat..

So, apa tunggu lagi.. cepat-cepat lukis gambar yang berkenaan dengan tema Malaysia sekarang jugak! kalau tak, memang melepas lah camera tuh.. Yuyu rasa, nak lukis yuyu tengah panjat KLCC nak amek bendera Malaysia kat atas sekali tuh boleh tak ek??.. agak-agak ok tak?? Muehehe.. 

Happy Trying & Good Luck!! Peace..

3 ulasan:

pha is berkata...

mcm mnarik. tapi tak pndai ambil gambar lawa2 la...

iznawzi berkata...

lorh..igt ke yuyu nak bg...hehehe

Mak Wardah berkata...

Ms. Yuyu, I am interested but I am not talented to produce excellent photos...What is your advise?

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol