Ada orang tak lepas awak?? After eh...

Assalamualaikum...

Sape ni?? Ada orang tak lepas awak?? After eh... hahahaa.. itulah dialog aku bila tunggu turn nak mandi.. Zaman sekolah menengah yang tak akan aku lupa.. Bangun tidur, balik dari prep (study petang) bila nak mandi.. Sememangnya aku ada toilet favourite aku sendiri.. Seboleh-boleh tak nak masuk toilet lain walaupun toilet tu kosong.. Huh!! degil kan.. Bila toilet pebret aku dimasuk oleh orang lain.. Dialog kat atas tu akan aku guna.. dan aku sanggup cuci bilik air pebret aku sendiri supaya nampak clean & clear.. wink..wink..!
Eh, bukan aku sorang je kot.. Semua student asrama pakai lah dialog tuh. Mcm jadi kewajipan pulak..

Bukan tu jek.. Cop bilik air dengan sangkut tuala supaya orang tak masuk bilik air pebret aku.. hahhaa.. kadang-kadang semua sakit hati sebab sesuka hati aku je nak sangkut-sangkut tuala kan.. Hek eleyh!! sape cepat dia dapat maaaa.... tunggu turn lah.. ko boleh guna dialog aku tuh.. Yuyu, ada orang tak lepas awak?? After eh..  haa.. kan nampak sopan gituh!!! 

kat mana lagi ekk aku guna dialog tuh.. haaaa.. waktu beratur nak makan kat kantin.. siapa yang last.. memang dia yang akan aku tujukan dialog tuh.. Ada orang tak?? After eh.. kah kah..

Serious!! Rindu gila nak back to time school!!! hermmm.. Dah berapa tahun dah aku tinggalkan ekk.. Ade kot 5 tahun rasenye.. hhahaha.. It's ok.. Sekolah ku.. idaman hatiku.. Poyos! 

Thanks for reading this entry.. (^_^)

Love,
YULIANA WAHIT

4 ulasan:

-SUPERGIRL- berkata...

hehe . alolo comel je ayt . trigt zaman2 skolah . :)

hudahassan ^^ berkata...

haha . guess what ? ak pon ade toilet pebret ak sndri ! haha .

rindu zaman sekolah . siyesly ! jijah mesti suka entry nih , dye kan suka ngimbau masa lalu :)

btw , kite dah kuar skolah almost 4 years lahh . hehehe .

~MiZz Atie ZieYa~ berkata...

hehehe...sweet ja main cop2 toilet cm tuh...suka2

Ardini Humaira berkata...

meh bilik air umah dni tade orang guna tuh hehe

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol