Exchange Bloglist

Assalamualaikum..

Malam ni yuyu nak promote kepada blogger-blogger tegar..
Ada sesiapa yang nak exchange bloglist dengan yuyu tak??
macam kat bawah ni..




Nak tak satu sidebar dengan diorang?? kalau nak senang je..
Korang just tinggalkan link url blog kat komen bawah ni.. tu je..
Nanti yuyu terus masukkan link blog kat dalam bloglist yuyu..
Tapi dengan satu syarat.. Link blog yuyu pon korang letak kat dalam bloglist korang lah..
Baru fair dan adil kan... Kata exchange?? betul tak...


Kelebihan-kelebihan yang akan yuyu buat bagi sesiapa yang nak exchange tu.. 
Yuyu akan review blog tu setiap hari.. Dan insyallah akan komen jugak! hehehhee...
Tujuan yuyu buat exchange bloglist ni untuk mengenal lebih rapat dengan blogger-blogger kat malaysia dan juga luar malaysia.. dan sekaligus naikkan traffic korang jugak.. 
So, tinggalkan link kat bawah eh.. 


Iklan : Nak kad raya dari yuyu tak?? Kalau nak jom join segmen ni.. HERE!! 

Thank You... (^_^)

Love,
YULIANA WAHIT

10 ulasan:

Maisarah Azmi berkata...

jom2 kite exchange bloglist.. bloglist saya terhad, 6 org je..

ikaa berkata...

http://bakul2011.blogspot.com

nnt kalau dhh msuk inform ye, & sy pn dh letak dlm ohsem sy :)

zanairin berkata...

as salam.. saya nak.. blog sis saya dah masukkan dekat bahagian great blogger..
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/

dhia adawiyah berkata...

alright . boleh check dekat bloglist blogger gegirl . haha

http://dhiaadawiyah.blogspot.com

sHiMi sHinHae~ berkata...

okeyy ...sy pun nak ..sy dah masukkan kt bloglist sy ..huhu

http://cahayakenikmatanhidup.blogspot.com

Siti Rohaida berkata...

jom exchange
da letak dekat my bloglist

http://kisahsidairy.blogspot.com/

ef.ae berkata...

www.sticky.u.blogspot.com ^^

Hanna Marie berkata...

love it! http://www.hannamarielei.com/

muhsin.aminudin berkata...

bloglist baru nak buat. haha. letaklah http://warungkopiklangz.blogspot.com/ nny exchange balik :)

gεgυяl кechiкツ berkata...

menarik . .

http://sukasukimystory.blogspot.com/

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol