Syukur ya Allah!

Assalamualaikum.. 

Alhamdulillah.. sekejap je masuk 3 hari kita berpuasa kan.. Dan tahniah untuk diri sendiri dan juga untuk u all semua yang berjaya berpuasa penuh selama 3 hari ni.. Harap-harap cukup lah ye sebulan puasa.. Aminn... mood hari ni adalah tersangat-sangat lah hepy.. dan senyum pon dah lebih daripada telinga dah ni.. Macam nak melompat-lompat pon adelah jugak!!.. hahaha over tol lah.. 

bukan ape.. bagi sesape yang pernah baca entry yuyu before ni pasal yuyu kne carik keje lain tuh kan.. Alhamdulillah... syukur sangat2.. my boss dah jumpa another place for my company.. so, tak yah lah carik keje lain and i'm still work!! yeaayy!!! Then, boss cakap kalau owner building ni tak jadi nak take over pon we will still go out from here.. Dalam hati dah rasa  nak nangis dah.. Thank you boss.. Sayang nak tinggalkan kerja ni.. because i know betapa susahnya nak cari keje sekarang ni.. 

Bukan tu je good news yang yuyu dapat.. Plus, sempena bulan ramadhan ni balik keje 4.30 p.m but still masuk keje pukul 9.00 a.m.. Baik kan boss saya?? orang lain ade yang masuk keje awal then, balik awal.. but for me.. masuk lambat, balik awal.. Ohhh terasa macam disayangi boss pulak..Saya janji akan jadi pekerja yang baik dan disiplin untuk boss!!  mueheheee... gedix!! 

Pape pon, still nak wish selamat berpuasa dan jugak selamat berbuka kat u all sume .. Yang bekerja tu, jangan jadikan kerja itu sebagai alasan untuk curi tulang ye.. kih kih kih.. Akulah tu kot..  

Thanks for reading this entry.. (^_^)

Love,
YULIANA WAHIT

4 ulasan:

Elih Japahar berkata...

Baiknya boss awk :) bos laki ke pompuan hhehe...

cik yuyu berkata...

lelaki.. cina..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

bgus toi company ea.. still sama timenya..hihi..

eimah siti berkata...

wahhhh...baiknya boss cik yuyu....laki cina?? teringat plak watak muhammad hilman yong bin abdullah dalam novel "awak suka saya tak"....hehehhe....

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol