Sorry.. Please try again later!!

Assalamualaikum and hye korang...


Apalah dosa aku pada blogger and google sampai diowang hukum aku macam ni sekali.. Sampainya hatimu.. Aku ni berniat baik lagi suci tau nak blogwalking and follow blogger-blogger lain.. Tapi, kenapa kau hukum aku sebegini rupa??? Bagai tertusuk duri buah durian tau bila aku nak follow blog and then, keluar macam ni...




Apa salah aku?? Aku ade buat dosa ke kat u ollsss!! huh... Plisss.. jangan lah lama sangat kalau nak hukum aku.. (sambil melutut dan kedua tapak tangan memohon maaf..) Serious aku cakap.. Aku tak selesa dengan keadaan ni.. Dah pelbagai inisiatif dah aku lakukan untuk selesaikan masalah ni.. Tapi, semuanya menemui jalan buntu..(macam dialog dlm cite hantu kak limah lah pulak...) search google dah banyak kali dah.. tapi, hampeh.. restart pc pon dh berkali.. log in google, log out, log in balik, log out balek and log in  balik semula.. Result?? Hampeh jugak.. Kenapa...kenapa..dan kenapa... Masa aku search kat google ade jugak beberapa blogger yang menghadapi masalah yang sama macam aku.. Tapi, diowang pon takde penyelesaian.. Yang ada cuma keluhan dan jalan buntu jugak..(hahahaha...nyampah pulak ayat ni..) 


Buat muka 10 sen pastu paksa sikit air mata ni keluar... Plisssss jangan lah hukum lagi... Aku menyesal..aku menyesal...(macam aku ade buat salah pulak??) Tolonglah settle kan masalah aku ni.. Rase macam nak nangis pon ade ni hah.. Huk huk huk... 


Korang.. ade solution tak for this problem?? pliss.. help me...


yang menunggu ada orang tolong...
YULIANA WAHIT

3 ulasan:

cynta ieda berkata...

http://www.sayeshukepink.com/2012/07/sorry-please-try-again-later.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikkk

cik yuyu berkata...

insyaallah.. kalau yuyu free yuyu singgah k..

cynta ieda berkata...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html kat sini..salah bagi link dear..hihi

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol