MINTAK PERHATIAN!!

Assalamualaikum..


ahahaa.. tajuk nak gempak je kan.. macam PM nak bg pengumuman penting plak kan.. hohoo..


Tadelah.. actually yuyu nk bagitahu kepada pemenang-pemenang untuk segmen Smart Blogger Award... Nampak tak yang kat atas entry tu.. Ade senarai blogger pemenang kan?? haa,, yuyu akan promote blog korang kt situ ye.. ini disebabkan ada perkara-perkara yang tidak dapat dielakkan.. Meskipun dalam segmen tu yuyu akan promote melalui banner.. tapi, i'm so soooryyy.. ade masalah teknikal sangat2.. maaf ye...


Tapi jangan risau..Yuyu akan post setiap new entry korang dalam group blogger yuyu kat sini-->> KAMI BLOGGERS TEGAR. Insyaallah kalau diberi kesihatan yang baik.. (sesape yg belom join group blogger yuyu.. boleh join skali k..)

So, yuyu menyeru rakan-rakan blogger yang lain. jom kita serbu pemenang-pemenang segmen ni jom... jangan lupa follow diowang skali ok?? huhuu..


Cinta,
YULIANA WAHIT

1 ulasan:

لين Si Pipi Merah berkata...

terbaekk yuyu! jazakillah khairan.. senyum sampai tinge~

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol