Pemenang untuk Segmen: Smart Blogger Award June Season by Yuyu

Assalamualaikum...


Hari ni yuyu nak umumkan pemenang bagi segmen yang yuyu dh buat.. Sebelum tu, yuyu nak mintak maaf kalau ada yang tertunggu-tunggu bila yuyu nk umumkan pemenang.. Yuyu nak mintak maaf sangat-sangat sebab yuyu tak berapa sihat.. dari hari jumaat yuyu tak sihat.. and then, terus melarat samapi demam.. Baru tadi sempat yuyu list kan pemenang.. sebab tak larat sangat badan ni.. I'm so sorryyy...


Ok lah.. yuyu tak nak ceramah panjang lebar.. yuyu umum kan 5 pemenang untuk Segmen Smart Blogger Award June Season... So, The Winner is!!!



TAHNIAH yuyu ucapkan kepada 5 pemenang.. Blogger-blogger yang menang ini dipilih berdasarkan header, sidebar dan entry mereka yang simple, kemas dan juga SMART!! Kepada yang tidak disenaraikan.. Jangan mengeluh.. Bukan blog korang tak smart.. Korang punya blog sume memang Smart.. tapi.. yuyu pilih yang paling terbaik dari yang terbaik.. Jangan risau ok.. Segmen ni akan ada lagi.. Cuma bila??  yuyu tak konform lagi okeyh!!


So, kepada pemenang.. diharap memberi code banner untuk dipromotekan di blog yuyu selama sebulan.. Pemenang boleh hantarcode banner melalui mesej di facebook yuyu--->>Yuliana Wahit


Love,
YULIANA WAHIT

7 ulasan:

icumm berkata...

Alhamdulillah..tak sangka icumm menang.hehe
tapi xde banner la nk kasi code..mcm mne ye?

N.Aima K berkata...

tahniah!! ada nama yg familiar kat atas..kihkihkih

Yumida berkata...

hehehe..x sangka..thanks tau anjur segmen menarik gini

*thanks sis N.Aima K...kasi inform kt sy...lebiuuuuuu

sHaR!Na eLyaNa berkata...

wah tahniah smua :D

cik yuyu berkata...

x de code banner?? macam mane ye nk promote blog kamu..

jia creatifelt berkata...

erm..kaciwa nyer..tak berjy..:[

aisyah humaira' berkata...

waaaaahhh..tak caye nye ! :)
taapi niera tak de banner..mcm mana? :(

Copyright 2013 © ♥Yuliana Wahit♥. Designed by Ayu Barbydol